Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Πιστοποιημένοι σπόροι αβοκάντο για φυτώριο υψηλής αντοχής από το Μεξικό

Οι Πιστοποιημένοι σπόροι αβοκάντο για φυτώριο,  Creolo,  υψηλής αντοχής από το Μεξικό είναι εξαιρετικοί για την καλλιέργεια φυτωρίων.  Δημιουργούν πολύ υψηλής αντοχής  υποκείμενα αβοκάντο. Επί του παρόντος, περισσότερο από το 90 τοις εκατό των νέων φυτειών αβοκάντο στο Μεξικό αναπτύχθηκαν από αυτόν τον σπόρο. Θεωρείται από πολλούς ως ο  πιο ανθεκτικός σπόρος στο κρύο μαζί με τον σπόρο Mexicola και με την ικανότητα να υποστηρίζει έως και 3 μοσχεύματα διαφορετικών ποικιλιών αβοκάντο ταυτόχρονα. Ρωτήστε   μας τις ελάχιστες διαθέσιμες ποσότητες. Η ετήσια περίοδος σπόρων είναι από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο.

avocado-seeds-for-nursery-sporoi-abokanto-gia-fytorio - Σπορος αβοκαντο για φυτώρια

avocado-seeds-for-nursery-sporoi-abokanto-gia-fytorio – Σπορος αβοκαντο για φυτώρια

Οι σπόροι με μοτίβο- Creole Michoacano και Mexicola επιλέγονται και αντιμετωπίζονται μεμονωμένα μέσω πρωτοκόλλων φυτικής ασφάλειας σε πιστοποιημένους οπωρώνες και φυτώρια του Μεξικού. Για εξαγωγικούς σκοπούς απολυμαίνονται οι σπόρους με εγκεκριμένες διεργασίες σύμφωνα με την πρότυπο εισαγωγής που ρυθμίζει κάθε αγοραστή εντός Ευρωπαικής ένωσης Οι σπόροι είναι συσκευασμένοι σε πλαστικά τελάρα των 10 κιλών που περιλαμβάνουν περίπου 500 τεμάχια σπορων αβοκάντο Όλοι οι σπόροι μας προέρχονται από σπόρους που έχουν πιστοποιηθεί από την ομοσπονδιακή αρχή του Μεξικού η οποία είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USDA).

Πιστοποιημένοι σπόροι αβοκάντο για φυτώριο υψηλής αντοχής από το Μεξικό avocado-seeds-for-nursery

Πιστοποιημένοι σπόροι αβοκάντο για φυτώριο υψηλής αντοχής από το Μεξικό avocado-seeds-for-nursery

Σχετικά με πιστοποιημένους σπόρους αβοκάντο Μεξικού πολύ υψηλής αντοχής.

  • Αβοκάντο  σπόροι! Έτοιμοι για φύτευση!
  • Τα αβοκάντο είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών, καλίου και βιταμινών C, K, φυλλικού οξέος και Β6. Μισό αβοκάντο έχει 160 θερμίδες, 15 γραμμάρια ακόρεστων λιπαρών που είναι υγιεινά για την καρδιά και μόνο 2 γραμμάρια κορεσμένου λίπους. Μια υδρόγειος περιέχει περισσότερο από το ένα τρίτο της ημερήσιας αξίας της βιταμίνης C και περισσότερες από τις μισές ημερήσιες ανάγκες σε βιταμίνη Κ.
  • Η υποστήριξη του αβοκάντο για την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία μπορεί να προκαλεί έκπληξη σε μερικούς ανθρώπους που πιστεύουν ότι το αβοκάντο είναι πολύ υψηλό σε λίπος για την υγεία της καρδιάς. Από ερευνητικής σκοπιάς, ωστόσο, πολλές μεταβολικές πτυχές της υγείας της καρδιάς – συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων φλεγμονωδών παραγόντων κινδύνου, των επιπέδων οξειδωτικών παραγόντων κινδύνου και των επιπέδων λίπους στο αίμα (συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου της ολικής χοληστερόλης) – βελτιώνονται με το αβοκάντο.

Ρωτήστε μας για τις τρέχουσες εκπτωτικές  τιμές ανάλογα με την αιτούμενη ποσότητα. Δυνατότητα αποστολής δειγμάτων. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται από τα πιστοποημένα φυτώρια της Λατινικής Αμερικής. Μπορούν να παραδοθούν εντός 20 -30 εργάσιμων ημερών κατόπιν προπαραγγελίας.

Οι σποροι διαθέτουν Διεθνές Φυτοϋγειονομικό Πιστοποητικό, έγκριση εισαγωγής στην Ελλάδα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ έχουν ελεγχθεί από από αρμοδιο φυτοπαθολόγο του Υπουργείου.

Διακινούνται από την Avocado Hellas  που διαθέτει φυτοϋγειονομικό μητρώο με αριθμό 940 19 006 και έγκριση πώλησης και Μητρώο Εμπορίας Πολλαπλασιαστικού Υλικού

επιχειρήσεων τύπου Β με αριθμό μητρώου 114

Πιστοποιημένοι σπόροι αβοκάντο για φυτώριο  από το Μεξικό ,

Πιστοποιημένοι σπόροι αβοκάντο για φυτώριο  από το Μεξικό ,

Αγορά, κόστος, πώληση. Πιστοποιημένοι σπόροι αβοκάντο για φυτώριο υψηλής αντοχής από το Μεξικό  φυτλωρια αγροτικές επιχειρήσεις.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English