Αβοκάντο Κρήτης Puebla (Avocado Puebla)

H Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Puebla, τιμές παραγωγού, Avocado Puebla γενικές πληροφορίες:

Puebla, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH  ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ
Puebla, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ

Γενέθλια: Μεξικάνικη
Πελέτες: Δεν υπάρχει
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Obovate
Χρώμα δέρματος άγουρο: Μαύρο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Πυκνό
Μέσο όριο βάρους φρούτων: 6 έως 16
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 25:11:64

Αβοκάντο Κρήτης Puebla , Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado. Επιπλέον πληροφορίες: Εισήχθη ως budwood το 1911 από Atlixco, Μεξικό. Το δέρμα είναι πιο δερματικό από το κοκκώδες. Επιφάνεια γυαλιστερό και μοβ-κόκκινο σε ωριμότητα. Ο σπόρος είναι σφιγμένος στην κοιλότητα. Το δέντρο είναι ένας ταχέος καλλιεργητής, όρθιος, με κλαδάκια που κλίνουν. Τα φρούτα έχουν καλή γεύση. Περίοδος: Μέσος Δεκέμβριος έως Μάρτιος. Δεν αποδίδει σταθερά. Το δέντρο δεν δίνει τακτικά καρπούς στην Καλιφόρνια. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.

Αβοκάντο Κρήτης Puebla ( Avocado Puebla)

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Puebla. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.