Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αβοκάντο Κρήτης Nowels

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Nowels, τιμές παραγωγού, Avocado Nowels γενικές πληροφορίες:

Nowels, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά
Nowels, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά

Γενεαλογία: Υβριδικό
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Μέτρια
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Οβάλ
Χρώμα δέρματος άγουρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 7 έως 15
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 13: 9: 78

Αβοκάντο Κρήτης Nowels Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado
Προέρχεται από το πάρκο κυνηγιού της Καλιφόρνιας από τον M.E. Nowels. Εισήχθη το 1940. Το φρούτο είναι ένα περίεργο χρώμα του πράσινου. Φως σχήμα αχλαδιού με ευαισθησία στα χτυπήματα. Ελαφρύτερο πράσινο πάνω από το σκοτεινότερο πράσινο φόντο. Το δέρμα είναι μέτριου πάχους. Λιγότερη ανοχή στον παγετό από τη Fuerte. Η περίοδος είναι από Οκτώβριο έως Ιανουάριο. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους γευσιγνώστες Ιανουάριο αβοκάντο στο South Coast Field Station. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.

Αβοκάντο Κρήτης Nowels

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Nowels. Πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη, το αβοκάντο έχει μια ομαλή και κρεμώδη υφή. Είναι πολύ υψηλότερο σε λιπαρά από τα περισσότερα άλλα φρούτα. Τα αβοκάντο έχουν ένα μοναδικό προφίλ διατροφής . Περιέχουν πολλές ίνες και είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως βιταμίνες Β, βιταμίνη Κ, κάλιο , χαλκό , βιταμίνη Ε και βιταμίνη C. Η κατανάλωση αβοκάντο έχει συνδεθεί με διάφορα οφέλη για την υγεία, όπως ο μειωμένος κίνδυνος καρδιαγγειακών παθήσεων. Είναι επίσης πολύ κορεσμού και μπορεί να είναι χρήσιμο για την απώλεια βάρους επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Θρεπτικά συστατικά: Τα αβοκάντο είναι δημοφιλή ως συστατικά σε σαλάτες ή βουτήματα.Το αβοκάντο αποτελείται από 73% νερό, 15% λίπος, 8,5% υδατάνθρακες (κυρίως ίνες) και 2% πρωτεΐνες. Το μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει 109 θερμίδες , που αντιστοιχούν σε 160 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια.

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Nowels, φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Nowels, φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Nowels, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ,Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, 2019, 2020, 2021, φυτώριο

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English