Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αβοκάντο Κρήτης Netaim (Avocado Netaim)

H Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Netaim, τιμές παραγωγού, Avocado Netaim γενικές πληροφορίες:

Netaim, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά
Netaim, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά

Γενεαλογία: Άγνωστη
Peels: Εύκολα
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Μεσαίου πάχους δέρμα
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Ελλειπτικό
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: N / A
Μέσος όρος βάρος φρούτων: 10-12
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: N / A

Αβοκάντο Κρήτης Netaim, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado φυτώρια.
Επιπλέον πληροφορίες: Επιλεγμένο από τον Ephraim Slor σε μια αναζήτηση 5.000 φυτωρίων μέσω αέρος στο Ισραήλ. H ποιότητα των φρούτων είναι υψηλή και έχουν καλή μεταφορά με πλοία. Διασταύρωση αργότερη του Hass. Το δέντρο είναι ψηλό και ευρύ (έως 30 πόδια). Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη, το αβοκάντο έχει μια ομαλή και κρεμώδη υφή. Είναι πολύ υψηλότερο σε λιπαρά από τα περισσότερα άλλα φρούτα. Τα αβοκάντο έχουν ένα μοναδικό προφίλ διατροφής . Περιέχουν πολλές ίνες και είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα.

Αβοκάντο Κρήτης Netaim (Avocado Netaim)

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Netaim. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
Θρεπτικά συστατικά: Τα αβοκάντο είναι δημοφιλή ως συστατικά σε σαλάτες ή βουτήματα.Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Netaim, Ποικιλία, φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Netaim, Ποικιλία, φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Netaim,Καλλιέργεια ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, 2019, 2020,

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English