ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΦΥΤΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Αβοκάντο Κρήτης Nb86 (Avocado Nb86)

H Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Nb86, τιμές παραγωγού, Avocado Nb86 γενικές πληροφορίες:

NB86, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά
NB86, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά

Γενεαλογία: Υβριδικό
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Βότσαλο
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Μικρά συνηθισμένα
Χρώμα δέρματος άγουρο: Μαύρο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Πυκνό
Μέσο βάρος φρούτων: 8 έως 20
% Αναλογία σπόρου / δέρματος / σάρκας: 23:10:67

Αβοκάντο Κρήτης Nb86, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado φυτώρια.
Επιπλέον πληροφορίες: Ένα μοναδικό φρούτο. Πολύ ευαίσθητο δέρμα. Αφήνει εύκολα σημάδια προσκρούσεων από οποιαδήποτε άλλη ποικιλία. Οι πράσινες κουκίδες είναι πάνω από ένα μαύρο φόντο όταν επιλέγονται. Τα φρούτα είναι μαύρα μαλακά όταν ωριμάζουν. Τα φρούτα έχουν πολύ τραχύ, ανυψωμένο, σκληρό, επιφάνεια πορείας. Δεν διατίθεται για γενική απελευθέρωση. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη, το αβοκάντο έχει μια ομαλή και κρεμώδη υφή. Είναι πολύ υψηλότερο σε λιπαρά από τα περισσότερα άλλα φρούτα. Τα αβοκάντο έχουν ένα μοναδικό προφίλ διατροφής . Περιέχουν πολλές ίνες και είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα.

Αβοκάντο Κρήτης Nb86 (Avocado Nb86)

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Nb86. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
Θρεπτικά συστατικά: Τα αβοκάντο είναι δημοφιλή ως συστατικά σε σαλάτες ή βουτήματα.Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Nb86, Ποικιλία , φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Nb86, Ποικιλία , φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Nb86,Καλλιέργεια ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, 2019, 2020,

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English