Αβοκάντο Κρήτης Mayo (Avocado Mayo)

H Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Mayo, τιμές παραγωγού, Avocado Mayo γενικές πληροφορίες:

Mayo, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH  ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά
Mayo, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά

Γενέθλια: Μεξικάνικη
Peels: Δεν είναι εύκολο
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Υψηλή σφαίρα
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσο βάρος φρούτων: 6 έως 15
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 16: 8: 76

Αβοκάντο Κρήτης Mayo, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado Mayo.
Επιπλέον πληροφορίες: Mayo – (Covacado). Προέρχεται από την Covina της Καλιφόρνια. Εισήχθη το 1947. Το δέρμα είναι ανοιχτό πράσινο με την τάση για καφετιά ελαττώματα. Περίοδος από αρχές Οκτώβριο έως Νοέμβριο Βαρύ και συνεπές παραγωγό. Η σάρκα δε συμμορφώνεται με τους σπόρους. Δέντρο ανθεκτικό στον παγετό, παραγωγή βαριά και συνεπής. Ιστορική πρώιμη μεξικάνικη ποικιλία. Το χρώμα είναι σχεδόν χάλκινο. Ψηλό, χαλαρό δέντρο. Οι μεξικάνικες ποικιλίες έχουν μια μυρωδιά γλυκάνισου στα φύλλα. Αυτή είναι μια πολύ τυπική μεξικάνικη ποικιλία.Έχει υδατάνθρακες;  Σε σύγκριση με άλλα φρούτα, τα αβοκάντο περιέχουν πολύ λίγη ζάχαρη. Μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει μόνο 0,5 γραμμάρια ζάχαρης, με τη μορφή γλυκόζης, φρουκτόζης και γαλακτόζης .

Αβοκάντο Κρήτης Mayo (Avocado Mayo)

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Mayo. Γενικά για τα αβοκάντο, αυτά μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια μεγάλη πηγή υγιεινών λιπών και οι μελέτες σε ζώα υποδηλώνουν προστατευτικό αποτέλεσμα κατά της φλεγμονής, των καρδιακών παθήσεων και του. Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό οξύ. Μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και καρκίνο. Τα αβοκάντο είναι συνήθως αχλαδιού στρογγυλά και έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, που κυμαίνονται από ανοιχτό πράσινο έως σχεδόν μαύρο όταν είναι πλήρως ώριμα. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Διατροφολόγοι υποστηρίζουν με θέρμη τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρουν τα αβοκάντο στον άνθρωπο!