Αβοκάντο Κρήτης Lewis (Avocado Lewis)

H Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Lewis, τιμές παραγωγού, Avocado Lewis γενικές πληροφορίες:

Lewis, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH  ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα , Κρήτη, Χανιά
Lewis, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα , Κρήτη, Χανιά

Γενεαλογία: Δυτική Ινδική
Πελέτες: Δεν υπάρχει
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Είδος άνθισης: N / A
Φρούτα Σχήμα: Πυραμοειδές (φρούτο με λαιμό)
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο ή μωβ
Πάχος του δέρματος: N / A
Μέσο όρος βάρους φρούτων : 21
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: N / A

Αβοκάντο Κρήτης Lewis, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado. Επιπλέον πληροφορίες: Δεν υπάρχουν πληροφορίες. Προέρχεται από τη Χονολουλού της Χαβάης. Καλή γεύση.Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη, το αβοκάντο έχει μια ομαλή και κρεμώδη υφή. Είναι πολύ υψηλότερο σε λιπαρά από τα περισσότερα άλλα φρούτα. Τα αβοκάντο έχουν ένα μοναδικό προφίλ διατροφής . Περιέχουν πολλές ίνες και είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως βιταμίνες Β, βιταμίνη Κ, κάλιο , χαλκό , βιταμίνη Ε και βιταμίνη C.

Αβοκάντο Κρήτης Lewis (Avocado Lewis)

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης Lewis. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.