Αβοκάντο Κρήτης Gordo (Avocado Gordo)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Gordo, τιμές παραγωγού, Avocado Gordo γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Peels: Δεν είναι εύκολο
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Μέτρια
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Υψηλή σφαίρα
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος ωρών φρούτων: 19 έως 23
% Σπόρος προς σπορά / δέρμα / σάρκα: N / A

Αβοκάντο Κρήτης Gordo, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Εισήχθη ως budwood το 1911 από Atlixco, Puebla, Μεξικό. Κρεμώδης σάρκα με πλούσια γεύση. Μεγάλη ποικιλία παραλλαγών δεντρυλλίων της συγκεκριμένης κατηγορίας. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Gordo, Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Gordo, Avocado-Crete
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Gordo

Αβοκάντο Κρήτης Ganter (Avocado Ganter)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Gordo. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας. Διατροφολόγοι υποστηρίζουν με θέρμη τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρουν τα αβοκάντο στον άνθρωπο!