Αβοκάντο Κρήτης Ηarvest Avocado Ηarvest)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηarvest, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Μέτρια
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Υψηλή σφαίρα
Χρώμα δέρματος άγγουρο: Σκούρο πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Πυκνό
Μέσος όρος βάρος φρούτων: 7 έως 10
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 15:14:71

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηarvest, Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Ηarvest, Avocado-Crete
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Ηarvest

Αβοκάντο Κρήτης Ηarvest, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν διατίθεται για γενική απελευθέρωση. Πατενταρισμένο με το πειραματικό όνομα “N4 (-) 5” το 2003. Ένα “Gwen” δενδρύλλιο. Το δέντρο έχει μια ανοικτή και εξαπλωμένη συνήθεια ανάπτυξης και παρουσιάζει εναλλασσόμενο ρουλεμάν παρόμοιο με εκείνο της ποικιλίας “Hass”. Μία από τις τελευταίες εποχές που ωριμάζουν το φθινόπωρο περίπου την ίδια εποχή με τον Lamb Hass ή τον Reed. Η κατανάλωση αβοκάντο έχει συνδεθεί με διάφορα οφέλη για την υγεία, όπως ο μειωμένος κίνδυνος καρδιαγγειακών παθήσεων. Είναι επίσης πολύ κορεσμού και μπορεί να είναι χρήσιμο για την απώλεια βάρους. Έχει υδατάνθρακες;  Σε σύγκριση με άλλα φρούτα, τα αβοκάντο περιέχουν πολύ λίγη ζάχαρη. Μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει μόνο 0,5 γραμμάρια ζάχαρης, με τη μορφή γλυκόζης, φρουκτόζης και γαλακτόζης!

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Harvest

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηarvest. Είναι επίσης πολύ κορεσμού και μπορεί να είναι χρήσιμο για την απώλεια βάρους. Σχετικά με το Λίπος Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Το ελαϊκό οξύ έχει συνδεθεί με μειωμένη φλεγμονή και μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στον καρκίνο. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά Ο πιο δημοφιλής τύπος ονομάζεται Hass avocado, ο οποίος είναι στρογγυλός με μαύρο δέρμα.