Αβοκάντο Κρήτης Dickey (Avocado Dickey)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Dickey, τιμές παραγωγού, Avocado Dickey γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Πελέτες: Δεν υπάρχει
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Σκληρή
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Pyriform
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: N / A
Μέσος Όρος Βάρος Φρούτων: 12-24
% Σπόρος προς σπορά / δέρμα / σάρκα: N / A

Αβοκάντο Κρήτης Dickey, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado. Επιπλέον πληροφορίες: Το δέντρο προέρχεται από σπόρους από το Atlixco του Μεξικού. Φυτεύθηκε περίπου το 1904 στο χώρο του E.W. Dickey, Hollywood, Ca. Δύσκολο να διαδοθεί. Περίοδος φρούτων Φεβ – Ιούνιο. Η ποιότητα της συγκομιδής δεν είναι πολλά υποσχόμενη. Κρεμώδης καρπός με χαρακτηριστικό άρωμα. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Dickey
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Dickey

Αβοκάντο Κρήτης Dickey ( Avocado Dickey)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Dickey. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.