Αβοκάντο Κρήτης Bonita (Avocado Bonita)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Bonita, τιμές παραγωγού, Avocado Bonita γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Σχεδόν ομαλή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Pyriform (Πυραμοειδές)
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: N / A
Μέση τιμή φρούτων: 13
% Σπόρος προς σπορά / δέρμα / σάρκα: N / A

Αβοκάντο Κρήτης Bonita Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado. Προέρχεται από την Santa Barbara, Ca. από τον Horace Pierce. Εγγεγραμμένοι το 1939. Δενδρύλλιο ευκαιρίας. Η περίοδος ξεκινά τον Σεπτέμβριο Ανεξέλεγκτη ποικιλία. Πολύ καλή γεύση, ομαλή και βουτυρώδης με πολύ κρεμώδη υφή. Τα φρούτα είναι σκούρα πράσινα με καλά κεντραρισμένο στέλεχος. Τα ωραία φρούτα συχνά φαίνονται λαμπερά και ανώριμα όταν είναι ώριμα και είναι έτοιμα να συλλεχθούν. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Bonita
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Bonita

Αβοκάντο Κρήτης Bonita ( Avocado Bonita)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Bonita. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.