Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Κλωνικά Υποκείμενα Αβοκάντο

Πωλήσεις σπορόφυτων και κλωνικών υποκειμένων, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ
Πωλήσεις σπορόφυτων και κλωνικών υποκειμένων, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ

Duke 7

Πωλήσεις σπορόφυτων κλωνικών υποκειμένων. Προέρχεται από ένα φυτό του Μεξικού, ένα δενδρύλλιο το οποίο επελέγη στη δεκαετία του 50 από τον Dr. G. Zentmyer, αλλά δεν κυκλοφορούσε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’70. Ήταν η πρώτη ποικιλία από υποκείμενα που είναι διαθέσιμα κατά της φλεγμονής ρίζας που προκαλείται από το Phytophthora cinnamomi και εξακολουθεί να συνιστάται ως υποκείμενο στην Καλιφόρνια και τη Νότιο Αφρική για την παραγωγικότητά του.

Αυτό το υποκείμενο είναι έντονο, με καλή ανοχή στον παγετό . Η ανοχή του στο Phytophthora cinnamomi είναι μέτρια, αλλά είναι πιο ανεκτική έναντι του Phytophthora citricola .Παραγωγή καλού μεγέθους φρούτων στις αρχές της σεζόν. Τείνουν να παραμένουν πράσινα σε δροσερά εδάφη κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν τα δέντρα είναι πιο ευαίσθητα στη χλωρόζη.Επιπλέον, προκαλεί μια λιγότερο εναλλακτική σχέση από άλλα υποκείμενα. Δεν συνιστάται για τα φτωχά αεριούχα εδάφη, τα προβλήματα αλατότητας ή την αναφύτευση.

Dusa®

Πωλήσεις σπορόφυτων κλωνικών υποκειμένων. Διαθέτει δυνατό ρίζωμα. Το αβοκάντο Hass μοσχευμένο στη Dusa είναι πιο παραγωγικό από ό, τι στο Duke 7. Έχει υψηλή αντοχή στην αλατότητα και τη φλούδα ρίζας που προκαλείται από το Phytophthora cinnamomi. Είναι ένα νέο υποκείμενο που δεν είναι ακόμη διαδεδομένο στην Ισπανία, ωστόσο, είναι το πιο συνηθισμένο στην Καλιφόρνια. Αυτό το υποκείμενο είναι κατάλληλο για αναμόσχευση.

Toro Canyon

Από το Μεξικό. Υποκατάστημα προέρχεται από επιζώντα μιας περιοχής που επιτέθηκε από το Phytophthora cinnamomi. Έχει υψηλή ανοχή στο κρύο και τη σήψη της ρίζας που προκαλείται από το Phytophthora cinnamomi. Είναι πολύ ανεκτικό σε καρκίνο του Phytophthora ή σε σήψη που προκαλείται από το Phytophthora citricola. Το μέτριο μέγεθος του θόλου του είναι ένας πολύ αποτελεσματικός όγκος παραγωγής φρούτων. Είναι πιο ανεκτική στην αλατότητα από ό, τι άλλο Μεξικό. υποκλαδώσεις.

Κλωνικά υποκείμενα
D-7 Toro Canyon Δούσα Μπορχαρντ
Παραγωγικότητα σε κανονικό έδαφος 4 3 4 4
Παραγωγικότητα σε ανεπαρκώς αεριζόμενο έδαφος 3 3,5 4 2
Μέγεθος δέντρου σε κανονικό έδαφος 5 4 5 5
Το μέγεθος των δέντρων σε ανεπαρκώς αεριζόμενο έδαφος 2 3 4 0,5
Ανοχή στο Phytophthora Cinnamomi 3 3,5 5 0,5
Ανοχή στο Phytophthora Citrícola 4 5 ; 3
Ανοχή σε αλάτι 3 3,5 4 4,5
Ανοχή στην χλωρίωση που
προκαλείται από ασβέστη
4 3 ; 5
Ανθεκτικότητα παγετού 4,5 4,5 4 4,5
Φυτική φυλή μεξικάνικος μεξικάνικος Mex X Guat μεξικάνικος
Καταγωγή Δούκας Διαφυγή φυτά Διαφυγή φυτά Διαφυγή φυτά
Γεωγραφική προέλευση Riverside, Καλιφόρνια Carpinteria, Καλιφόρνια Sudafrica Oxnard, Καλιφόρνια
Μετρημένη σε κλίμακα τιμών: 0 = Κακή, 5 = Καλύτερη

Σπόροι προς σπορά

Lula

Σπόροι προς σπορά, ένα υβρίδιο μεταξύ των φυλών της Δυτικής Ινδίας και της Γουατεμάλας, ιδιαίτερα ανθεκτικός στην αλατότητα λόγω της καταγωγής της Δυτικής Ινδίας, πολύ ισχυρή και συμβατή με τις εμπορικές ποικιλίες φρούτων. Αντέχει καλά τον ασβεστόλιθο. Δεν συνιστάται για κρύα κλίματα, βαριά εδάφη ή εδάφη μολυσμένα με Phytophthora cinnamomi.

Walter Hole

Αυτό το Μεξ. το υποκείμενο προέρχεται απευθείας από τους σπόρους. Είναι πολύ κρύο ανεκτικό και προκαλεί μέτρια ένταση στην ποικιλία φρούτων. Έχει καλή συγγένεια με τις εμπορικές ποικιλίες. Μην χρησιμοποιείτε σε αναφυτεύσεις ή βαριά εδάφη.

Brokaw 05

Μεξικό. υπονόμων αγώνα. Είναι μια επιλογή της Brokaw España πολύ προσαρμοσμένη στο μεσογειακό κλίμα. Απόγονος του Topa Topa είναι πολύ ανεκτικός στο κρύο και παράγει πολύ ομοιογενείς φυτείες.

G-6

Από το υβριδικό υποκείμενο του Μεξικού-Γουατεμάλα. Ορισμένα φυτά έχουν κάποια ανοχή στο Phytophthora cinnamomi. Είναι κάπως λιγότερο ανεκτικό στο κρύο από το καθαρά Μέξικο.ρίζωμα. Το G-6 συνήθως διαδίδεται χρησιμοποιώντας σπόρους. Είναι κατάλληλο για ανασύσταση.

Σπόροι προς σπορά
Walter Hole G-6 Topa Topa
Παραγωγικότητα σε κανονικό έδαφος 3,5 3 3
Παραγωγικότητα σε ανεπαρκώς αεριζόμενο έδαφος 1 2,5 1
Μέγεθος δέντρου σε κανονικό έδαφος 4 5 5
Το μέγεθος των δέντρων σε ανεπαρκώς αεριζόμενο έδαφος 0,5 1 0,5
Ανοχή στο Phytophthora Cinnamomi 0 2 0
Ανοχή στο Phytophthora citricola 3 3 3
Ανοχή σε αλάτι 2 2 2
Ανοχή στην χλωρίωση που προκαλείται από ασβέστη 2 2 2
Ανθεκτικότητα παγετού 4,5 4,5 4,5
Φυτική φυλή μεξικάνικος μεξικάνικος μεξικάνικος
Γεωγραφική προέλευση Μεξικό Γουατεμάλα Μεξικό
Μετρημένη σε κλίμακα τιμών: 0 = Κακή, 5 = Καλύτερη
Πωλήσεις σπορόφυτων κλωνικών υποκειμένων,ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ,

Πωλήσεις σπορόφυτων κλωνικών υποκειμένων,ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ,

Πωλήσεις σπορόφυτων κλωνικών υποκειμένων, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, υποκείμενα αβοκάντο

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English