Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Περιβαλλοντική μελέτη για καλλιέργειες αβοκάντο

αβοκάντο, avocado, εταιρεία, κολομβία, περιβάλλον, μελέτη, οικολογία

αβοκάντο, avocado, εταιρεία, κολομβία, περιβάλλον, μελέτη, οικολογία

Πραγματοποιείται περιβαλλοντική μελέτη για τη ρύθμιση των καλλιεργειών αβοκάντο Hass στο Quindío. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα τεχνικό και νομικό πλαίσιο για τον παραγωγό. Να ασκεί τη δραστηριότητά του χωρίς να επηρεάζει την περιβαλλοντική κληρονομιά. Ούτε τους φυσικούς και υδάτινους πόρους που υπάρχουν στην περιοχή. Προκειμένου να προσδιοριστούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις που προκαλούνται από την καλλιέργεια του αβοκάντο Hass στο Quindío. Και να δημιουργηθούν οδηγίες για την παραγωγή αυτού του καρπού. Η Περιφερειακή Αυτόνομη Εταιρεία αναπτύσσει μια μελέτη, η οποία αναμένεται να έχει προχωρήσει αρκετά πριν από το τέλος της χρονιάς.

Ο José Manuel Cortés Orozco, διευθυντής, δήλωσε ότι αυτή η ανάλυση θα είναι η αφετηρία για την οικοδόμηση ενός περιβαλλοντικού οδηγού για την καλλιέργεια αβοκάντο. Ο οποίος παρέχει ένα πλαίσιο τεχνικής και νομικής δράσης στον παραγωγό. Προκειμένου να αναπτύξει τη δραστηριότητά του χωρίς να δημιουργήσει επιπτώσεις στην περιβαλλοντική κληρονομιά και χωρίς να επηρεάζονται οι φυσικοί πόροι που υπάρχουν στην περιοχή.

Οικονομική ανάπτυξη χωρίς να επηρεάζεται το περιβάλλον

Η Εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει ομάδες εργασίας στο δήμο Pijao. Μια περιοχή όπου αναπτύσσεται ένας σημαντικός αριθμός πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την παραγωγή αυτού του καρπού. Στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν για την οργάνωση του έργου, οι παραγωγοί, η περιβαλλοντική αρχή, η δημοτική διοίκηση, η κυβέρνηση Quindío και ο περιβαλλοντικός τομέας θα είναι παρόντες. Προκειμένου να συνδυάσουν την περιβαλλοντική προστασία με ένα παραγωγικό όραμα φιλικό προς το περιβάλλον.

Το Quindío ήταν ένα από τα τμήματα της χώρας που έχει αναπτυχθεί περισσότερο στον όγκο της παραγωγής αβοκάντο Hass. Η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα αξιολογήσει πτυχές όπως η προετοιμασία του εδάφους, η αλλαγή στην κάλυψη της βλάστησης, η διάβρωση και η απώλεια του εδάφους, μεταξύ άλλων. Ο γενικός διευθυντής του CRQ, δήλωσε ότι οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις της καλλιέργειας του αβοκάντο Hass εξετάζεται με διαφορετικούς εκπροσώπους του τομέα. Το στοίχημα είναι ότι πριν από το τέλος του έτους αυτή η διαδικασία να ολοκληρώνεται.

Μας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε με κάθε έναν από αυτούς που έχουν παρέμβαση σε καλλιέργειες αβοκάντο. Ώστε να γνωρίζουν ποια περιβαλλοντικά στοιχεία πρέπει να σέβονται. Επομένως, αναπτύσσεται μια μεθοδολογική και συμμετοχική διαδικασία στην οποία η συντήρηση μπορεί να συμβιβαστεί με το περιβάλλον. Η περιβαλλοντική αρχή στοχεύει να συνεργαστεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο με τις διάφορες δομές γύρω από το αβοκάντο σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Με την ιδέα ότι όλοι οι φορείς του τομέα γνωρίζουν ποιο πλαίσιο δράσης θα έχει η περιβαλλοντική αρχή.

Διαμάχη για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις

Οι αποφάσεις της οντότητας υποστηρίζονται από τα παράπονα και τις αντιπαραθέσεις που έχουν ήδη δημιουργηθεί. Σχετικά με την ανάπτυξη αυτών των καλλιεργειών στο τμήμα και τις πιθανές επιπτώσεις τους στα οικοσυστήματα.

Οδηγίες του CRQ έχουν πραγματοποιήσει την μελέτη του έργου, για τη μελέτη των καλλιεργειών αυτού του καρπού. Πρόσφατα, η ίδια η εταιρεία διέταξε την εξάλειψη δεκάδων δέντρων αβοκάντο Hass. Που μια ξένη εταιρεία είχε φυτέψει στο χωριό Espartillal του δήμου Pijao και που προκάλεσαν περιβαλλοντική ζημιά στην περιοχή.

Σύμφωνα με καταγγελίες από ντόπιους κατοίκους, μερικοί φοίνικες κάηκαν για να κλείσουν τον κύκλο αναπαραγωγής τους και να τους αποτρέψουν να πολλαπλασιαστούν σε αυτήν την ιδιοκτησία. Οι περιβαλλοντολόγοι επέστησαν την προσοχή στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η ανάπτυξη αυτών των καλλιεργειών σε τοπία όπως η κοιλάδα Cocora. Στο δήμο Salento και επίσης στις φυτείες φοίνικα, το εθνικό δέντρο της Κολομβίας. Επίσης, έχουν καταγγείλει ζημιές σε πηγές νερού.

αβοκάντο, avocado, εταιρεία, κολομβία, περιβάλλον, μελέτη, οικολογία,

αβοκάντο, avocado, εταιρεία, κολομβία, περιβάλλον, μελέτη, οικολογία,

Περιβαλλοντική μελέτη για τη ρύθμιση των καλλιεργειών αβοκάντο Hass, ώστε ο παραγωγός να μην επηρεάζει το περιβάλλον.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English