Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Λάδι Μακαντέμια για όμορφα και υγιή μαλλιά

Μακαντέμια, Macadamia, λάδι, φροντίδα, μαλλιά, περιποίηση

Μακαντέμια, Macadamia, λάδι, φροντίδα, μαλλιά, περιποίηση

Ιδανικό για μαλλιά που εχουν υποστεί βλάβες

Λόγω των πολλαπλών ιδιοτήτων τους, τα έλαια είναι στη μόδα όταν πρόκειται για την ομορφιά των μαλλιών. Πολλά από τα οφέλη οφείλονται στο λάδι argan. Τώρα αυτό το προϊόν, γνωστό διεθνώς ως «υγρός χρυσός» χάρη στα οφέλη του, συνδυάζεται με το λάδι Μακαντέμια για να προσφέρει μια μοναδική εναλλακτική ομορφιά.

Η Mónica Guzmán, εμπορική διευθύντρια του ομίλου Promedca. Εξηγεί ότι το καρύδι Μακαντέμια παράγει ένα λάδι πλούσιο σε ελαϊκά οξέα, λινελαϊκό, βιταμίνη Ε και στερόλες που του προσδίδουν μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Σημειώνει ότι για αυτόν τον λόγο είναι ένα ελαφρύ και θρεπτικό λάδι, ειδικά για τη διατήρηση του δέρματος και των μαλλιών φωτεινών και υγιών. Λόγω της σύνθεσης και των χαρακτηριστικών του, είναι ένα προϊόν που έχει καλλυντικές ιδιότητες.

Μαλλιά που λάμπουν

Η ενυδατική και μαλακτική δράση του λαδιού Μακαντέμια το επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία περιποίησης μαλλιών. Από αυτή την οπτική γωνία, η Grupo Promedca διανέμει τη σειρά προϊόντων Macadamia Natural Oil, με στόχο την υγεία και την αναζωογόνηση των μαλλιών, ωφελώντας τόσο τα μαλλιά όσο και το τριχωτό της κεφαλής.

Η Guzmán υποστηρίζει ότι τα προϊόντα που περιέχουν macadamia παρέχουν απαλότητα, λάμψη και εξαλείφουν εντελώς το φριζάρισμα από τα μαλλιά. «Το προϊόν που έχουμε επιτύχει βασίζεται σε αυτό είναι πολύ θεραπευτικό. Γιατί το να μιλάμε για macadamia είναι να μιλάμε για υγεία, αφού είναι απαλλαγμένο από paraben, θειικό άλας και χρώμα. Συνδυάζεται με βοτανικά έλαια », εξηγεί.

Λειτουργικό

Παρόλο που λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών, η σειρά Macadamia Natural Oil έχει σχεδιαστεί ειδικά για ξηρά ή κατεστραμμένα μαλλιά. Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν, μάσκα και λάδι. Η Guzmán σχολιάζει ότι το λάδι macadamia επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής στις διαδικασίες βαφής. Είναι ένα φυσικό προστατευτικό έναντι των ακτίνων UV και μειώνει το χρόνο στεγνώματος κατά 40 έως 50 τοις εκατό.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η σειρά φυσικού ελαίου Μακαντέμια εισάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκεκριμένα την Καλιφόρνια και είναι ένα προϊόν που έχει παρουσία σε 58 χώρες. Το λάδι Macadamia εξάγεται από καρύδια που προέρχονται από τον Νότιο Ειρηνικό.

Η Grupo Promedca δούλευε πάντοτε στον χώρο του φαρμακευτικού και του ιατρικού εξοπλισμού. “Θέλαμε να δραστηριοποιθούμε στην ομορφιά. Έχουμε πολλά προϊόντα στην αγορά και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στον τομέα των μαλλιών με την ιδέα αυτής της συλλογής” λέει η Μόνικα Γκουζμάν.

Μακαντέμια, Macadamia, λάδι, φροντίδα, μαλλιά, περιποίηση,

Μακαντέμια, Macadamia, λάδι, φροντίδα, μαλλιά, περιποίηση,

Το Μακαντέμια προσφέρει μια μοναδική ομορφιά χάρη σε ένα ελαφρύ και θρεπτικό λάδι για τη διατήρηση του δέρματος και των μαλλιών.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English