Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αύξηση στις εξαγωγές αβοκάντο στο Μεξικό

αβοκάντο, avocado, εξαγωγές, μεξικό, αμερική, διαδικασία, πρότυπα

αβοκάντο, avocado, εξαγωγές, μεξικό, αμερική, διαδικασία, πρότυπα

Θεωρείται ο χρυσός της υπαίθρου του Μεξικού. Tο αβοκάντο είναι ένας από τους αγαπημένους καρπούς της διεθνούς κουζίνας. Χώρες όπως η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Κίνα και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μεγάλοι καταναλωτές αβοκάντο.

Για να διαδώσει τη σημασία αυτού του φαγητού στον κόσμο, η Εθνική Υπηρεσία για την Υγεία, την Ασφάλεια και την Ποιότητα των Αγροτικών Τροφίμων (SENASICA) εκτιμά ότι στον κόσμο συλλέγονται 1 στα 3 αβοκάντο στο Μεξικό.

Τα προηγούμενα χρόνια, οι εθνικοί παραγωγοί είχαν τα βλέμματά τους στην αμερικανική αγορά. Αποτελώντας τον κύριο αγοραστή τους σε διεθνές επίπεδο. Με τον μεταβαλλόμενο τρόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας σε αυτήν την περιοχή, οι μεξικανικές εταιρείες προωθούν την πώληση τους για να μεταφέρουν το προϊόν σε άλλες χώρες.

Το μεξικάνικο αβοκάντο, κυρίαρχος της ιαπωνικής αγοράς

Επί του παρόντος, μία από τις περιοχές με μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση είναι η Ιαπωνία. Μόνο το 2016, το Μεξικό έστειλε 68.500 τόνους αβοκάντο στη χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου. Στοιχεία που παρέχονται από συμβούλους εξειδικευμένους στα οικονομικά. Από την πλευρά της, η Ένωση Παραγωγών και Εξαγωγέων του Μεξικού (Apeam), ανέφερε σε μια εθνική εφημερίδα ότι από τις συνολικές αγορές αβοκάντο στο εξωτερικό που πραγματοποιήθηκαν από την Ιαπωνία, το 95% προέρχεται από το Μεξικό.

Η ιαπωνική αγορά εκτιμά την ποιότητα του αβοκάντο του Μεξικού. Απαιτώντας υψηλά ειδικά χαρακτηριστικά για την εξαγωγή της. Με αποτέλεσμα οι εθνικοί παραγωγοί να επιδιώκουν να προσφέρουν ποιότητα προϊόντος μέσω της σφραγίδας Mexico Calidad Suprema® (MSC). Που εγγυάται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας στο το εθνικό και διεθνές. Αυτό το διακριτικό όχι μόνο χαρακτηρίζει την υγιεινή και την ασφάλεια στις καλλιέργειες, αλλά ενσωματώνει τις διαδικασίες αποθήκευσης και τις στρατηγικές εφοδιαστικής αλυσίδας ως μέρος της τελικής ποιότητας του προϊόντος.

Η διαδικασία της εξαγωγής

Μετατρέποντας τη διαδικασία εξαγωγής σε υλικοτεχνική πρόκληση για τους εξαγωγείς, επιδιώκουμε να διατηρήσουμε το 100% των ιδιοτήτων και της ποιότητας του προϊόντος. Για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε και να αναπτύξουμε μια σωστή αλυσίδα συντήρησης.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασία μεταφοράς σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ψυγεία εμπορευματοκιβωτίων, τα οποία είναι σχεδιασμένα για τη διατήρηση και παρακολούθηση της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία για τη εξαγωγή πράσινων αβοκάντο (ανάλογα με τον χρόνο μεταφοράς) είναι 5 έως 13 ° C και των ώριμων αβοκάντο είναι 2-4 ° C .

Ένας βασικός παράγοντας για την επίτευξη της σωστής διατήρησης του αβοκάντο είναι η ομοιογενής κυκλοφορία κρύου αέρα μέσα στον χώρο. Τροφοδοτώντας αέρα από το πάτωμα και καλύπτοντας ολόκληρο το χώρο του φορτίου, ρυθμίζοντας την θερμοκρασία. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, αλλοιώσιμα είδη όπως τα μεξικάνικα αβοκάντο φτάνουν σε περιοχές τόσο μακριά όπως η Ιαπωνία και η Κίνα.

Πρότυπα

Προκειμένου ο κόσμος να γνωρίζει τη γεύση και τα οφέλη του αβοκάντο, είναι απαραίτητο να συμμορφώνεστε με τα βασικά πρότυπα για την εξαγωγή του προϊόντος, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη απήχηση στη διατροφή του παγκόσμιου πληθυσμού. Ακολουθούν παρακάτω οι κανόνες εξαγωγής που εφαρμόστηκαν στο Μεξικό για να πάρετε μια ιδέα για τα διεθνή στανταρ εξαγωγών.

• NOM-066-FITO-2002 . Πρότυπο που καθορίζει τη φυτοϋγειονομική διαχείριση και κινητοποίηση του αβοκάντο.
• NOM-144-SEMARNAT-2004. Θεσπίζει διεθνώς αναγνωρισμένα φυτοϋγειονομικά μέτρα για συσκευασίες.
• Εμπορικό σήμα. Η καταχώριση ενός εμπορικού σήματος (Ινστιτούτο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του Μεξικού) δεν αποτελεί υποχρεωτική απαίτηση. Ωστόσο, συνιστάται να αποκτήσετε το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης.
• Bar Code. To Bar Code ή ο κωδικός προϊόντος στοχεύει στον προσδιορισμό του προϊόντος μέσω μιας καθολικής και κοινής γλώσσας, καθιστώντας τη διαδικασία πιο αποτελεσματική.
• Έκδοση του Διεθνούς Φυτοϋγειονομικού Πιστοποιητικού SAGARPA .
• Πιστοποιητικό της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Προστασίας κατά των Υγειονομικών Κινδύνων (COFEPRIS) του Υπουργείου Υγείας (SSA).

 

αβοκάντο, avocado, εξαγωγές, μεξικό, αμερική, διαδικασία, πρότυπα,

αβοκάντο, avocado, εξαγωγές, μεξικό, αμερική, διαδικασία, πρότυπα,

Θεωρείται ο χρυσός της υπαίθρου του Μεξικού. Tο αβοκάντο είναι ένας από τους αγαπημένους καρπούς της διεθνούς κουζίνας.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English