Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αβοκάντο Hass από την Santa Elena στην Ευρώπη

αβοκάντο, σάντα έλενα, εξαγωγή, οικονομία, ευρώπη, αύξηση, αμερική

αβοκάντο, σάντα έλενα, εξαγωγή, οικονομία, ευρώπη, αύξηση, αμερική

Ο εξαγωγέας BDB Logic ήταν υπεύθυνος για την πρώτη αποστολή του αβοκάντο Hass που παράγεται στην επαρχία Santa Elena στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο θα φτάσει στην ήπειρο τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου.

Αυτή είναι η πρώτη εξαγωγική ενέργεια που πραγματοποιούν οι παραγωγοί αβοκάντο από αυτήν την περιοχή του Ισημερινού. Γι ‘αυτό είχαν τη συμβουλή και την καθοδήγηση εθνικών και ξένων εμπειρογνωμόνων. Εξοικειωμένων με την παραγωγή και την εξαγωγή της εφοδιαστικής αυτής της καλλιέργειας.

Όπως εξήγησε ο Javier Dávalos Barquet, διευθυντής της εταιρείας. Αυτό το πρώτο εμπορευματοκιβώτιο αβοκάντο Hass θα φτάσει στη Μαδρίτη μεταξύ 9 και 11 Ιουνίου. Όπου τα φρούτα θα διανεμηθούν σε πολλές σημαντικές πόλεις της Ισπανίας, όπως η Βαρκελώνη, το Σαν Σεμπαστιάν ή Μαδρίτη, μεταξύ άλλων. Ο Dávalos ανακοίνωσε επίσης ότι η BDB Logic έχει προγραμματίσει να εξάγει συνολικά 14 εμπορευματοκιβώτια του αβοκάντο Hass.

Οι καινοτομίες

Η παραγωγή αβοκάντο στη χερσόνησο πραγματοποιείται με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής στην άρδευση, τον έλεγχο ασθενειών και το σχεδιασμό συσκευασμένων σπιτιών. Στα οποία επιδιώκεται η συνέργεια μεταξύ τεχνολογίας και ανθρώπινης εργασίας. Ο Javier Dávalos διαβεβαιώνει ότι το αβοκάντο είναι μια σοδειά που απαιτεί εξαιρετική φροντίδα στην παραγωγή της. Εμποδίζοντας ασθένειες όπως η ανθρακνόζη να επηρεάσουν τον καρπό. Επειδή αυτή η ασθένεια είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί στη διαδικασία παραγωγής, συγκομιδής ή μετά τη συγκομιδή και γίνεται ορατή μόνο όταν ο καρπός αρχίζει να ωριμάζει. Η ανθρακνόζη, στην πραγματικότητα, έφερε πολλά προβλήματα στους παραγωγούς και τους εξαγωγείς. Επομένως συνιστά να γίνονται απολυμάνσεις φρούτων μετά τη συγκομιδή για να αποφευχθούν απώλειες για τους επενδυτές.

Ο διαχειριστής της BDB είναι αισιόδοξος για τα επόμενα πέντε χρόνια. Αν και είναι η πρώτη αποστολή που πραγματοποιούν στην Ευρώπη, είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρώσουν τη χρονιά με αυτό που είχε προγραμματιστεί: την εξαγωγή 14 εμπορευματοκιβωτίων. Αποκαλύπτει ότι κατάφεραν να κάνουν μια στρατηγική συμμαχία με τον εισαγωγέα. Ο οποίος είναι πολύ ενθουσιώδης για την ποιότητα των φρούτων εξαγωγής.

αβοκάντο, σάντα έλενα, εξαγωγή, οικονομία, ευρώπη, αύξηση, αμερική,

αβοκάντο, σάντα έλενα, εξαγωγή, οικονομία, ευρώπη, αύξηση, αμερική,

Η πρώτη αποστολή αβοκάντο Hass που παράγεται στην επαρχία της Santa Elena θα φτάσει στην στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Ιουνίου.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English