Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αβοκάντο και χοληστερόλη

Αβοκάντο και χοληστερόλη, αβοκάντο, οφέλη, ιδιότητες

Αβοκάντο και χοληστερόλη, αβοκάντο, οφέλη, ιδιότητες

Νέα μελέτη σχετικά με την μείωση της κακής χοληστερόλης μετά από καθημερινή κατανάλωση αβοκάντο: Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο Penn State της Πενσυλβάνια δείχνει ότι η κατανάλωση αβοκάντο καθημερινά μπορεί να συμβάλει στη μείωση της κακής χοληστερόλης στον οργανισμό.

Οι συγγραφείς της μελέτης ταξινόμησαν την κακή χοληστερόλη ως οξειδωμένη λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας (LDL) ή μικρά, πυκνά σωματίδια LDL. Από την πλευρά της, η υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη (HDL) ή καλή χοληστερόλη, βοηθά στην προώθηση της ροής του αίματος και στη μείωση του κινδύνου καρδιακής προσβολής. Ενώ η κακή χοληστερόλη έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Περιορίζει τις αρτηρίες για να περιορίσει τη ροή του αίματος σε όλο το σώμα.

Αποτελέσματα

Αφού διεξήγαγε μια τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη διατροφή. Η ομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση αβοκάντο κάθε ημέρα σχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα κακής χοληστερόλης σε υπέρβαρους ή παχύσαρκους ενήλικες. «Ήμασταν σε θέση να δείξουμε ότι όταν οι άνθρωποι ενσωμάτωναν ένα αβοκάντο την ημέρα στη διατροφή τους, είχαν λιγότερα μικρά, πυκνά σωματίδια LDL από ό, τι πριν από τη δίαιτα». Δήλωσε σε δήλωσή του ο καθηγητής διατροφής Penny Kris-Etherton.

Προστατεύουμε τον εαυτό μας μέσω της διατροφής

Από την πλευρά του, ο Kris-Etherton πρόσθεσε επίσης ότι τα πυκνά σωματίδια LDL είναι ιδιαίτερα επιβλαβή επειδή προάγουν τη συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες. Τα αβοκάντο βοηθούν στην εξάλειψη των σωματιδίων LDL που έχουν οξειδωθεί μέσα στο σώμα. Επίσης, η διαδικασία οξείδωσης είναι επιβλαβής για το σώμα. Με τον ίδιο τρόπο που το οξυγόνο μπορεί να βλάψει τα τρόφιμα. Για παράδειγμα, σκεφτείτε ένα κομμένο μήλο που τελικά γίνεται καφέ λόγω της επαφής του με τον αέρα η οποία το οδηγεί σε οξείδωση. “Πολλές έρευνες δείχνουν ότι η οξείδωση είναι η βάση για καταστάσεις όπως ο καρκίνος και οι καρδιακές παθήσεις”. Εξήγησε ο Kris-Etherton. «Γνωρίζουμε ότι όταν τα σωματίδια LDL οξειδώνονται, ξεκινά μια αλυσιδωτή αντίδραση που μπορεί να προάγει την αθηροσκλήρωση. Η οποία είναι η συσσώρευση πλάκας στο αρτηριακό τοίχωμα.

Η οξείδωση δεν είναι καλή. Οπότε αν μπορείτε να βοηθήσετε στην προστασία του σώματος μέσω της τροφής που τρώτε. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ ωφέλιμο, είπε.

Το ήξερες;

-Ο υπεύθυνος για τη δημοφιλέστερη ποικιλία αβοκάντο είναι ο Rudolph Hass , ο οποίος απέκτησε ένα υβρίδιο αβοκάντο της Γουατεμάλας με άλλες ποικιλίες.
-Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι τα πρώτα αβοκάντο καταναλώθηκαν στην Κεντρική Αμερική γύρω στο 800 π.Χ.
-Υπάρχουν πάνω από 400 ποικιλίες αβοκάντο. Το πιο δημοφιλές στον κόσμο είναι το Hass του οποίου τα φρούτα έχουν σκούρο και τραχύ δέρμα.

Αβοκάντο και χοληστερόλη, αβοκάντο, οφέλη, ιδιότητες,

Αβοκάντο και χοληστερόλη, αβοκάντο, οφέλη, ιδιότητες,

Αβοκάντο και χοληστερόλη: Νέα μελέτη σχετικά με την μείωση της κακής χοληστερόλης μετά από καθημερινή κατανάλωση αβοκάντο.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English