Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Los Avozillas: Το αβοκάντο-τέρας

Avozillas, αβοκάντο, αγορά αβοκάντο, χώρες, τιμές

Avozillas, αβοκάντο, αγορά αβοκάντο, χώρες, τιμές

Μια νέα ποικιλία γιγαντιαίου αβοκάντο πωλείται στην Αυστραλία και είναι αρκετά μεγάλη ώστε ένα κομμάτι να ισούται με τέσσερα ή πέντε αβοκάντο σε μέγεθος.

Τα γιγαντιαία αβοκάντο, που ονομάζονται Avozillas, ζυγίζουν κατά μέσο όρο 1,2 κιλά και πωλούνται πολύ γρήγορα, αμέσως μετά την διάθεση στα ράφια, παρά την τιμή τους, που είναι 12 δολάρια.

Προέλευση

Προέρχονται αρχικά από τη Νότια Αφρική, αλλά δεν είναι νέο. Το 2013 έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 2018 προωθούνται πολύ καλά στην Αυστραλία. Τα οποία παράγονται ειδικά από το αγρόκτημα Grown Tropical Fruits στο Grove, στο Queensland. Το μοναδικό στην Αυστραλία που τα καλλιεργεί.

«Σίγουρα σοκάρεσαι όταν επιλέγεις έναν τόσο μεγάλο φρούτο όσο το κεφάλι σου», σχολίασε ο Ian Groves. Ένας από τους αγρότες πίσω από την ποικιλία της εφημερίδας The Guardian Αυστραλίας. Επιπλέον, ο κ. Groves πρόσθεσε ότι η γεύση του Avozilla είναι πανομοιότυπη με τα κανονικά αβοκάντο. Αλλά με μια πιο απαλή συνοχή που τους καθιστά λίγο πιο εύκολο να συνδιαστεί με άλλα τρόφιμα. Συχνά, τα μεγάλα φρούτα και λαχανικά δεν έχουν τόσο καλή γεύση όσο τα μεσαίου μεγέθους. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, πραγματικά, είναι πολύ καλής ποιότητας φρούτα και το μέγεθός τους δεν θυσιάζει την γεύση», πρόσθετει ο παραγωγός.

Τα Avozillas που πωλούνται στην Αυστραλία, για παράδειγμα, είναι το αποτέλεσμα των δέντρων που φυτεύτηκαν πριν από τέσσερα χρόνια, δήλωσε ο Groves. Ο οποίος έβαλε αυτήν την καλλιέργεια πριν από 10 χρόνια για δοκιμή. Το αποτέλεσμα; Πουλήθηκαν σε δύο ημέρες. Η εταιρεία της Νότιας Αφρικής που ανέπτυξε για πρώτη φορά το Avozillas εξακολουθεί να κατέχει τα δικαιώματα για τον καρπό. Έτσι κάθε αγρότης που ενδιαφέρεται να τα καλλιεργήσει πρέπει να λάβει άδεια και να συμφωνήσει να καταβάλει δικαιώματα.

Όταν το φρούτο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2013, έγινε πρωτοσέλιδο καθώς ήταν πέντε φορές μεγαλύτερο από ένα κανονικό αβοκάντο.

Avozillas, αβοκάντο, αγορά αβοκάντο, χώρες, τιμές,

Avozillas, αβοκάντο, αγορά αβοκάντο, χώρες, τιμές,

Avozillas: Μια νέα ποικιλία γιγαντιαίου αβοκάντο είναι αρκετά μεγάλη ώστε ένα κομμάτι να ισούται με τέσσερα ή πέντε αβοκάντο σε μέγεθος.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English