Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Η Fresh Del Monte ανοίγει εργοστάσιο συσκευασίας αβοκάντο στο Μεξικό

αβοκάντο, avocado, συσκευασία, εταιρεία, μεξικό

αβοκάντο, avocado, συσκευασία, εταιρεία, μεξικό

Η Fresh Del Monte Produce Inc. άνοιξε μια μονάδα ταξινόμησης και συσκευασίας αβοκάντο στο Μεξικό τον Δεκέμβριο του 2019. Με την οποία ελπίζει να βελτιώσει την αποδοτικότητα και να αυξήσει την ικανότητα διανομών της.

Τα αβοκάντο είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα προϊόντα στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη. Σύμφωνα με μια βιομηχανική ομάδα, The Hass Avocado Board (HAB), κατά τη δεκαετή περίοδο από το 2008 έως το 2018, ο όγκος των αβοκάντο στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 168%. Η κατά κεφαλήν κατανάλωση αυτών στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει σχεδόν διπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία.

Η Packer, ανέφερε ότι τα αβοκάντο ήταν το κύριο αντικείμενο που οι Αμερικανοί καταναλωτές είπαν ότι αγόραζαν τώρα που δεν είχαν αγοράσει προηγουμένως. Το 46% όλων των πελατών τα αγόρασαν τους τελευταίους 12 μήνες.

Ως αποτέλεσμα αυτής της αυξημένης ζήτησης των καταναλωτών, ο όγκος των πωλήσεων της Fresh Del Monte αυξήθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Fresh Del Monte

Τα αβοκάντο αυτής της εταιρείας προέρχονται κυρίως από το Μεξικό. Όπου έχει τις δικές του δραστηριότητες προμήθειας, διασφαλίζοντας μια συνεχή παροχή αβοκάντο υψηλής ποιότητας καθ ‘όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Η Fresh Del Monte προμηθεύει επίσης τον εφοδιασμό της με φρούτα από ανεξάρτητους καλλιεργητές στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Χιλή και το Περού.

Επενδύσεις

Οι κεφαλαιουχικές δαπάνες της Fresh Del Monte που σχετίζονται με το τμήμα φρέσκιας και προστιθέμενης αξίας ανήλθαν σε 77,5 εκατομμύρια δολάρια. Ή 63%, από τις κεφαλαιουχικές δαπάνες του 2019. Κατά τη διάρκεια του 2019, αυτές οι κεφαλαιουχικές δαπάνες αφορούσαν κυρίως μια νέα εγκατάσταση συσκευασίας και ταξινόμησης αβοκάντο στο Μεξικό. Μια νέα εγκατάσταση παραγωγής φρέσκων φρούτων στην Ιαπωνία και επέκταση και βελτιώσεις στη μονάδα Mann Packing. Συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής της νέας μονάδας παραγωγής στο Gonzales της Καλιφόρνια.

Επιπλέον, η Fresh Del Monto έστρεψε αυτές τις επενδύσεις σε μια νέα εγκατάσταση συσκευασίας φρέσκου ανανά στην Κένυα. Βελτιώσεις στις εργασίες παραγωγής ανανά στην Κόστα Ρίκα και στις Φιλιππίνες και στις μη τροπικές δραστηριότητες στη Χιλή. Επίσης, επέκταση και βελτιώσεις στις νέες εγκαταστάσεις της στη Βόρεια Αμερική και πρωτοβουλίες τεχνολογίας πληροφοριών.

αβοκάντο, avocado, συσκευασία, εταιρεία, μεξικό,

αβοκάντο, avocado, συσκευασία, εταιρεία, μεξικό,

Η Fresh Del Monte Produce Inc άνοιξε μια μονάδα ταξινόμησης και συσκευασίας αβοκάντο στο Μεξικό τον Δεκέμβριο του 2019.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English