Ποικιλίες Αβοκάντο Τύπου Β

Το αβοκάντο σας έχει ένα λουλούδι ή ένα λουλούδι Β;

Με GrowOrganic.com στις 10 Οκτωβρίου 2013

Ένα δέντρο αβοκάντο σε άνθιση. Αυτά τα λουλούδια έχουν μια ζωή που στρέφεται κατά φύλο.

Ακριβώς όταν νομίζετε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες για τα δένδρα των καρπών σας κάτω-κάτω έρχεται μια νέα συστροφή.

Τα δέντρα αβοκάντο χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα από τα είδη των λουλουδιών που έχουν: Ένα λουλούδια και λουλούδια Β.

Μήπως αυτό ακούγεται σαν Thing 1 και Thing 2 από την Cat in the Hat ; Τα λουλούδια του αβοκάντο δρουν σαν κινούμενα σχέδια, με περίπλοκα ανοίγματα και κλεισίματα και σεξουαλικές αλλαγές. Η Μητέρα Φύση είχε μια μέρα πεδίου με αυτό!

Τα αβοκάντο είναι ερμαφρόδιτες (με “dichogamy ( Διγαμία) ” αν θέλετε να ακούσετε βοτανική)

Πολλά φυτά είναι ερμαφρόδιτες, με αρσενικά και θηλυκά σεξουαλικά όργανα, αλλά τα αβοκάντο είναι μοναδικά επειδή τα σεξουαλικά τους όργανα δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Ερευνητές χαρακτηρίζουν τα λουλούδια αβοκάντο “αξιοσημείωτα” .

Τα σεξουαλικά όργανα των λουλουδιών αβοκάντο είναι ενεργά σε διαφορετικές ώρες της ημέρας ( dichogamy – Διγαμία). Πως να επιλέξετε καταλληλη ποικιλία αβοκάντο ).

“Τα λουλούδια ” είναι θηλυκά (δεκτικά στη γύρη) το πρωί και αρσενικά (που ρίχνουν γύρη) το απόγευμα.

Τα ” λουλούδια Β ” είναι αρσενικά (ρίχνοντας γύρη) το πρωί και θηλυκά (δεκτικά στη γύρη) το απόγευμα.

Ως επί το πλείστον, οι ποικιλίες αβοκάντο έχουν μόνο λουλούδια ή μόνο λουλούδια Β. Η παραγωγή είναι καλύτερη με διασταυρωμένη επικονίαση μεταξύ δύο ποικιλιών, μία με λουλούδια Α και μία με λουλούδια Β. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότερες ποικιλίες αβοκάντο φαίνεται να βελτιώνονται και να παράγουν φρούτα καθώς γερνούν, άλλο επικονιαστή ή όχι. Εάν ζείτε σε μια καλή αβοκάντο αυξανόμενο κλίμα, υπάρχει σχεδόν πάντα ένα άλλο δέντρο αβοκάντο στη γειτονιά που θα είναι φίλος δέντρο αβοκάντο σας για πολλά χρόνια.

“Ένα λουλούδι” αβοκάντο

Hass 
Μικρή Cado (έχει A λουλούδια και Β λουλούδια) 
Mexicola 
Stewart

“Β λουλούδι” αβοκάντο

Μπέικον 
Μικρή Cado (έχει λουλούδια και λουλούδια Β) 
Zutano

Τα λουλούδια αβοκάντο είναι όπως όλοι οι άλλοι, πιο ευτυχισμένοι όταν οι χρόνοι είναι στη δεκαετία του ’70

Τα λουλούδια αβοκάντο προσκολλώνται στο σύνθετο χρονοδιάγραμμα ανοίγματος και κλεισίματος εφόσον οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας είναι πάνω από 70F. Αν η θερμοκρασία πέσει στα 60F κατά τη διάρκεια της περιόδου άνθιση, μπορεί να μην αναπαράγει καθόλου. Μια θερμοκρασία 65F, όμως, μπορεί να μπερδέψει τα λουλούδια αρκετά ώστε να σκύψουν και να έχουν και τα δύο σετ των γεννητικών οργάνων ταυτόχρονα .

Το αβοκάντο για τα δοχεία

Το Little Cado είναι ένα δέντρο με ντόπιο αβοκάντο, το μέγιστο ύψος 8′-10 ‘και είναι το καλύτερο στοίχημά σας για την ανάπτυξη του δοχείου. Κόψτε το για να το κρατήσετε μικρότερο εάν το επιθυμείτε. Αυτή είναι η ποικιλία με λουλούδια Α και Β, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε φρούτα μόνο με ένα δέντρο. Πρέπει να προστατέψετε το Little Cado όταν οι θερμοκρασίες πέσουν στο πάγωμα ή κάτω.

Πώς να επιλέξετε τα δέντρα αβοκάντο σας

Περάστε εδώ για να μάθετε ποια είδη αβοκάντο θα ευδοκιμήσουν στην περιοχή σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα σύνθετο δέντρο Α και Β για τον κήπο ή το αγρόκτημα.

avocado clonal rootstock plants nursery price Ποικιλίες Αβοκάντο Τύπου Β, avocado clonal rootstock plants nursery europe

avocado clonal rootstock plants nursery price Ποικιλίες Αβοκάντο Τύπου Β,avocado clonal rootstock plants nursery europe

avocado clonal rootstock plants nursery price Ποικιλίες Αβοκάντο Τύπου Β price avocado clonal rootstock for sale

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close

Close
Navigation
Categories
Greek