Ποικιλία αβοκάντο CarmenHass (Avogado Carmen Hass)

Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης CarmenHass Χαρακτιριστικά:

Γενεαλογία: Υβριδικό
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Βότσαλο
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Αχλάδι ομοιόμορφο
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος φρούτων: 6 έως 14
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 16:12:72.

Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης CarmenHass

Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης CarmenHass. Νέα καινοτόμα καλλιέργεια Αβοκάντο Κρήτης με πατενταρισμένο υβρίδιο αβοκάντο Carmen Hass. Πατενταρισμένη Ποικιλία Hass με πρώιμη Παραγωγής και κατά περίπτωση ανθοφορία και καρποφορία 2 φορές το χρόνο. Διάταξη φύτευσης: 6 x 6 m. ενδιάμεση για διαμονή 15/17 ετών και σίγουρα 8,60 x 8,60 μ. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Το ελαϊκό οξύ έχει συνδεθεί με μειωμένη φλεγμονή και μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στον καρκίνο.

Ποικιλία Αβοκάντο Carmen Hass

Η Ποικιλία αβοκάντο CarmenHass (Avogado Carmen Hass)

Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης CarmenHass. Γενικές πληροφορίες: Το 1986 περίπου, ένα ξεχωριστό δέντρο αβοκάντο παρατηρήθηκε στην νότια περιοχή της κοιλάδας της Βασιλείας. Στο δήμο Uruapan Michoacan, στο Μεξικό. Ο Carlos Mendez, ένας πολύ γνωστός καλλιεργητής αβοκάντο στην περιοχή, γνώριζε την ύπαρξη αυτού του ιδιόρρυθμου δέντρου και συνέχισε να παρατηρεί τη συμπεριφορά του με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η καλλιέργεια ωριμάζει 1-2 μήνες από την παραδοσιακή Hass. Ο καρπός Hass Carmen έχει κατά την ωρίμανση και μετά τη συγκομιδή παραπλήσια χαρακτηριστικά όσον αφορά την εμφάνιση και την γεύση ίδια αυτά του Hass. Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε πολλές βασικές βιταμίνες και μέταλλα. Όπως βιταμίνες Β, βιταμίνη Κ, βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, κάλιο και χαλκό. H πιο άφθονη είναι η “Φολάτη” (B9): Τα αβοκάντο περιέχουν πολύ φυλλικό οξύ , το οποίο είναι σημαντικό για τη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων και την ανάπτυξη των ιστών και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις έγκυες γυναίκες.

Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης CarmenHass,τιμή, φυτωρια, πλεονεκτήματα,,

Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης CarmenHass,τιμή, φυτωρια, πλεονεκτήματα,,

Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης CarmenHass, (καρμεν χας) στην Κρήτη. Τιμή ΑΒΟΚΑΝΤΟ φυτωριο πλεονεκτήματα, τιμές χονδρικής, 2019, 2020, 2021, 2022

Navigation
Close

My Καροτσάκι

Close

Wishlist

Recently Viewed Close

Great to see you here!

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Categories

English