Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αύξηση στις εξαγωγές αβοκάντο το 2021

αβοκάντο, avocado, εξαγωγές, μεξικό, αμερική, αύξηση, 2021

αβοκάντο, avocado, εξαγωγές, μεξικό, αμερική, αύξηση, 2021

Οι εξαγωγές από το Μεξικό σημείωσαν αύξηση 26,2% σε ετήσια βάση τον Ιανουάριο-Απρίλιο του 2021, σε 565.400 τόνους. Όσον αφορά την αξία, αυτές οι εξαγωγές ανήλθαν σε 1.247 εκατομμύρια δολάρια, ετήσια αύξηση 10,2%. Σε διεθνές επίπεδο, οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί τόσο λόγω των προτιμήσεων των καταναλωτών όσο και των θρεπτικών ιδιοτήτων του. Με ολοένα και μεγαλύτερη παρουσία στα διεθνή πιάτα.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ενισχύθηκαν αρχικά από την υψηλότερη κατανάλωση Μεξικανών εκεί, αναγνωρίζοντας την ποιότητα αυτού του προϊόντος. Αρχικά από το Μεξικό, μια γεύση που με την πάροδο του χρόνου διαδόθηκε ευρέως σε όλο και μεγαλύτερο μέρος του αμερικανικού πληθυσμού.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μακράν ο μεγαλύτερος προορισμός για τις εξαγωγές του Μεξικού. Το Hass Avocado Board ιδρύθηκε από το USDA για να προωθήσει την πώληση της ποικιλίας Hass, που παράγεται επίσης σε αυτήν τη χώρα. Αυτό το συμβούλιο παρέχει μια βάση για την ενοποιημένη χρηματοδότηση διαφημιστικών δραστηριοτήτων με βάση την αξιολόγηση όλων των αβοκάντο που πωλούνται στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ταυτόχρονα, η Επιτροπή Αβοκάντο της Καλιφόρνια, η οποία λαμβάνει τη χρηματοδότησή της από καλλιεργητές αβοκάντο στην Καλιφόρνια, ανέλαβε το κόστος προώθησης και διαφήμισης που υποστηρίζει τις πωλήσεις αβοκάντο.

Εξαγωγές αβοκάντο

Η αμερικανική εταιρεία Mission Produce πιστεύει ότι η σταδιακή χρηματοδότηση διαφημιστικών προγραμμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες θα έχει μακροπρόθεσμα θετικό αντίκτυπο στις μέσες τιμές πώλησης. Και ευνοϊκό αντίκτυπο στην επιχείρηση αβοκάντο αυτής της εταιρείας. Ομοίως, τα αβοκάντο από το Μεξικό (AFM) ιδρύθηκαν το 2013. Ως σκέλος μάρκετινγκ του Μεξικού Association of Hass Avocado Importers (MHAIA) και του Association of Producers and Packers of Avocados of Mexico ( APEAM ).

Το Μεξικό είναι η μεγαλύτερη πηγή εφοδιασμού με αβοκάντο για την Mission Produce. Της οποίας η επιχείρηση επηρεάζεται από τις εξελίξεις στη χώρα αυτή. Οι αποστολές από το Μεξικό προς τις Ηνωμένες Πολιτείες εξαρτώνται από τα σύνορα που παραμένουν ανοιχτά στις εισαγωγές.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Mission Produce, οι υπηρεσίες ασφαλείας στο Μεξικό υφίστανται σημαντική πίεση λόγω του οργανωμένου εγκλήματος και της βίας. Που σχετίζεται με συμμορίες και ναρκωτικά, τα οποία θα μπορούσαν επίσης να επηρεάσουν την παραγωγή και τις εξαγωγές.

αβοκάντο, avocado, εξαγωγές, μεξικό, αμερική, αύξηση, 2021,

αβοκάντο, avocado, εξαγωγές, μεξικό, αμερική, αύξηση, 2021,

Οι εξαγωγές αβοκάντο από το Μεξικό σημείωσαν αύξηση 26,2% σε ετήσια βάση τον Ιανουάριο-Απρίλιο του 2021, σε 565.400 τόνους.

Close My Καροτσάκι
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English