Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αβοκάντο:  Σχετικά με την Avocado Ελλάς

Αβοκάντο: Ένα επιτυχημένο μέλλον που μόλις ξεκίνησε:  Η Avocado Hellas είναι μια συμβουλευτική εταιρεία παραγωγής και προώθησης  τροπικών και υποτροπικών φυτών και δενδρυλλίων με δικό της φυτώριο.  Παραγουμε  εξαιρετικής ποιότητας πολύ ανθεκτικά φυτά για τα οποία  εισάγουμε αρχικό πολλαπλασιαστικό υλικό απο πιστοποιημένα  φυτώρια της Ισπανίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Οι υπηρεσίες μας αφορούν παραγωγούς επενδυτές που επιθυμούν να επενδύσουν σε νέες καινοτόμες εμπορικές καλλιέργειες υψηλής απόδοσης.

Φυτώριο-Καλλιέργεια Παραγωγή Αβοκαντο - Μάγκο φυτά εισαγωγής με πολλαπλασιαστικό υλικό από Ισπανία

Φυτώριο-Καλλιέργεια Παραγωγή Αβοκαντο – Μάγκο φυτά  με βασικό πολλαπλασιαστικό υλικό από Ισπανία

Η Avocado Hellas διαμεσολαβεί σε εταιρίες της Ευρώπης  και μεγάλους επενδυτές καλλιεργητές  για  την ασφαλή αγορά  δενδρυλλίων και φυτών που παράγονται με την καινοτόμο διαδικασία πολλαπλασιασμού κλωνικών υποκειμένων σε φυτώρια στην Ευρώπη αλλά και με δική της παραγωγή στο ιδιόκτητο φυτώριό της .

Φυτώρια Αβοκαντο - Μάνγκο φυτά εισαγωγής με πολλαπλασιαστικό υλικό από Ισπανία

Φυτώρια Αβοκαντο – Μάνγκο φυτά  με αρχικό πολλαπλασιαστικό υλικό εισαγωγής από Ισπανία

Η κύρια στόχευση μας είναι η παραγωγή,  διαμεσολάβηση και υπεύθυνη διανομή σπορόφυτων και κλωνικών δενδρυλλίων κυρίως αβοκάντο πολύ υψηλής παραγωγικότητας ( 80 κιλά ανά δέντρο την περίοδο της ενηλικίωσης) , απαλλαγμένα αλλά και πολύ ανθεκτικά σε ασθένειες.

Όλα τα εισαγόμενα δενδρύλλια του αρχικού πολλαπλασιαστικού υλικού συνοδεύονται από Ευρωπαϊκό Φυτοϋγειονομικό πιστοποιητικό ενώ για τα φυτά που βρίσκονται υπό καθεστώς προστατευόμενου από πατεντα εμπορικού σήματος, παρέχεται βεβαίωση πληρωμής του ποσού δικαιοκρισίας ( Royalties) απο τα φυτώρια της Ευρώπης  για τα οποία διαμεσολαβούμε για την αφαλή αγορά τους .

Η βεβαίωση που συνοδεύει τα πλήρη στοιχεία του καλλιεργητή και την ακριβή με γεωγραφικές συντεταγμένες περιοχή φύτευσης.

Για πλήρη εξασφάλιση του παραγωγού τόσο από θέμα υψηλής παραγωγής όσο και για προστασία του κατά την πώληση και εξαγωγή της παραγωγής του από πατενταρισμένες ποικιλίες στην Ευρώπη απαιτείται:

H βεβαίωση άδειας της καλλιέργειας από πατενταρισμένες ποικιλίες υψηλής παραγωγικότητας.

Αυτό παράλληλα εξασφαλίζει τον παραγωγό από τυχών διεκδικήσεις και τον προστατεύει από την μητρική εταιρεία και τους ελέγχους των αντιπροσώπων της στην Ευρώπη οι οποίοι σύντομα θα βρίσκονται και στην Ελλάδα για σχετικούς ελέγχους πρώτα σε συσκευαστήρια όσο και σε περιοχές καλλιέργειας.

Αβοκάντο- Μάνγκο και άλλα τροπικά φυτά & δέντρα με αρχικό πολλαπλασιαστικό υλικό (υποκείμενο) Εισαγωγής Ισπανίας από  πατενταρισμένο υβρίδιο.

Καλλιέργεια Παραγωγή Αβοκαντο - Μάγκο φυτά εισαγωγής με πολλαπλασιαστικό υλικό από Ισπανία

Καλλιέργεια Παραγωγή Αβοκαντο – Μάγκο φυτά με αρχικό πολλαπλασιαστικό υλικό από Ισπανία

Προωθούμε  δένδρα παραγωγής μας που αναπτύσσονται και προσαρμοζονται τουλάχιστον για 6-8 μήνες στο φυτώριο μας στην Eπισκοπή Αγυιάς

 

Νέα φυτά Εισαγωγής  Ισπανίας τον Σεμπτεμβριο 2021

Αβοκάντο: Hass Fuerte, Reed Bacon Pinkerton

Μάνγο: Osteen, Keitt,  Irvin

Αβοκάντο  Εισαγωγής Ισπανίας

Μάνγκο Εισαγωγής Ισπανίας.

Αβοκάντο Εισαγωγής Ισπανίας.

Ποικιλίες: Hass, Fuerte, Becon, Reed, Zutano, Pinkerton

Ισχυρό Υποκείμενο Υβριδιο Criollo Michacano .Πιστοποιητικό Φυτοϋγείας

Μεγαλη αντοχή στην υγρασία και την κακή αποστραγκιση.

Αντοχή στις χαμηλές θερμοκρασίες και στην ξηρασία.

Μέση αντοχή στις ασθένειες του αβοκάντο. Αντοχή έως PH 8.6

Πατενταρισμένο υποκείμενο. Παραγωγική πορεία 35 χρόνια. Ισχυρό ριζικό σύστημα. Πρώιμη παραγωγή από το δεύτερο έτος .

Υψηλότερη παραγωγή 10%-20% από τις τοπικές ποικιλίες Hass.

Εγκλιματισμένο 12-36 μήνες.

Τιμή 21 ευρώ + ΦΠΑ*. ( Αφορα φυτά ηλικίας 1-1.5 χρονων).

Τιμή 23 ευρώ + ΦΠΑ*. ( Αφορα φυτά ηλικίας 2-2.5 χρονων).

Τιμή 29 ευρώ + ΦΠΑ*. ( Αφορα φυτά ηλικίας 3-3.5 χρονων).

*Ελάχιστη ποσότητα μία παλέτα 70 φυτών

Μάνγκο Εισαγωγής Ισπανίας.

Ποικιλίες: Osteen, Keitt, Tommy Atkins, Irvin

Ισχυρό Υποκείμενο .Πιστοποιητικό Φυτοϋγείας

Μέση αντοχή στην υγρασία και την κακή αποστραγκιση.

Αντοχή βραχύβια στις χαμηλές / υψηλές θερμοκρασίες -1 βαθμοί Κελσίου έως + 40 βαθμούς Κελσίου

Ικανοποιητική αντοχή στις ασθένειες του Μάνγκο. Αντοχή έως PH 8

Ενισχυμένο υποκείμενο. Παραγωγική πορεία 35 χρόνια. Ισχυρό ριζικό σύστημα. Πρώιμη παραγωγή από το πρώτο έτος .

Καρποί βαρους εως 450 γραμμάρια έκαστος

Υψηλότερη παραγωγή 10%-20% από τις τοπικές ποικιλίες Μάνγκο.

Εγκλιματισμένο 12-18 μήνες.

Τιμή 28,90 ευρώ + ΦΠΑ*. ( Αφορα φυτά ηλικίας 1.5-2 ετών ).

*Ελάχιστη ποσότητα μία παλέτα 70 φυτών

Αβοκάντο Εισαγωγής Ισπανίας με πατενταρισμένο υβρίδιο Criollo Michoacano & βελτιωμένη ποικιλία HASS To υποκείμενο αβοκάντο Criollo Michoacano προέρχεται από την περιοχή Michoacan του Μεξικό. Αποτελεί είναι μια βελτιωμένη παραλλαγή του υοικείμενου Mexicola που υπήρξε και εξακολουθεί να είναι που είναι ένας από τα καλύτερους σπόρους αβοκάντο για να χρησιμοποιηθεί ως υποκείμενο νέων φυτών αβοκάντο Αυτή η βελτιωμένη ποικιλία Criollo Michoacano, εξασφαλίζει:

  1. Υψηλότερες ανοχές στην αλατόμητα νερού & εδάφους.
  2. Μεγαλύτερη ανοχή στις παθογόνες ασθένειες του αβοκάντο. Συγκεκριμένα παρουσιάζει αυξημένη αντοχή σε παθογόνες ασθένειες του εδάφους, τύπου Phytophthora cinammomi, και μικρομυκήτων καρπού τύπου Rosellinia necatrix πλησιάζοντας τις αντοχές των κλωνικών υποκειμένων τύπου Duke 7/ Dusa / Toro Canyon)
  3. Εξασφαλίζει βελτίωση σημαντική της παραγωγής έχοντας επιτύχει παραγωγές καρπών αβοκάντο περισσότερο ομοιογενής κασι με καρπούς μεγαλύτερης διαμέτρου πολύ εύγευστους υψηλής εμπορικής αξίας.

Για τη βελτίωση της ποικιλίας Creole Michoacano έχουν χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από τρεις δεκαετίες φυτικά υλικά από διάφορες ποικιλίες δένδρων αβοκάντο συνδυαστικά: Όπως

  1. Το Υβριδιο Nachar (Ισραήλ).

Το Υβριδιο Nachar καθιστά τα πολύ ανθεκτικά τα δένδρα του Αβοκάντο στην αλατόμητα εξασφαλίζοντας παράλληλα αρκετά υψηλή αντοχή στην ξηρασία

  1. Παράλληλα χρησιμοποιήθηκε φυτικό υλικό τύπου Antillean (Δυτική Ινδία)

Το Υβριδιο Antillean (Δυτική Ινδία) που προσδίδει υψηλή παραγωγική δυναμική στην καλλιέργειας 10-20% περισσότερη από τις συμβατικά υποκείμενα δένδρου αβοκάντο. Επίσης εξασφαλίζει αντοχή σε παθογόνες ασθένειες του εδάφους, τύπου Phytophthora cinammomi, και μικρομυκήτων καρπού τύπου Rosellinia necatrix . Πέραν των διασταυρώσεων που έχουν για περίοδο 30 ετών εφαρμοστεί στο υβρίδιο Criollo Michoacano, στα νέα φυτά πριν τον εμβολιασμό πραγματοποιείται μια τεχνική σκληραγώγησης. και ελέγχου της αντοχής του νεαρού φυτού. Συγκεκριμένα δημιουργούνται συνθήκες θερμικής καταπόνησης και της υδάτινης καταπόνησης, που αποτελείται από έκθεση του φυτού χωρίς προστασία τόσο κατά την Χειμερινή περίοδο όσο και κατά την Καλοκαιρινή περίοδο. Για τουλάχιστον 6-7 ημέρες το νεαρό φυτό παραμένει εντός νερού ( πλημμυρισμένο) ενώ στην συνέχεια παραμένει χωρίς νερό για 7 συνεχόμενες ημέρες. Με αυτόν το τρόπο γίνεται πολύ πιο ανθεκτικό και σκληραγωγείτε σε ακραίες καταστάσεις. Το υποκείμενο του υβριδίου Michoacano Creole παρουσιάζει βελτιωμένη και υψηλής παραγωγικότητας καρπούς στην κορυφαία εμπορική ποικιλία HASS. Η ποικιλία Hass παρέχει υψηλής ποιότητας καρπούς με μεγάλη διάρκεια ζωής τόσο στο δένδρο όσο και στην συγκομιδή και στην διακίνηση της. Οι συγκεκριμένες καρποί / φρούτα Hass του υποκείμενου Criollo Michoacano δίδει:

  1. Δυνατότητα συντήρησης και διάθεσή τους μετά την συγκομιδή ακόμη για 2 μήνες.
  2. Επιτρέπει την μακρόχρονη μεταφορά ακόμη και μέσω πλοίου σε περίπτωση εξαγωγής
  3. Το μόσχευμα που χρησιμοποιείται στα νεαρά φυτά προέρχεται από ενήλικα δέντρα σε αγρόκτημα 100 εκταρίων πολύ υψηλής απόδοσης άνω των 80 κιλών ανά δέντρο.

Συνεπώς όλα τα νεαρά δέντρα κατά την ενηλικίωσή τους θα παράγουν ομοιογενώς μεγάλα διαμετρήματα καρπών Α κατηγορίας Πλαίσια καλλιέργειας. – Αποστάσεις φύτευσης Οι προτεινόμενες αποστάσεις φύτευσης για στάνταρ καλλιέργεια της ποικιλίας Hass Criollo Michoacano επειδή τα δέντρα είναι δυναμικά και ταχέως αναπτυσσόμενά είναι για μεσαίας προς υψηλής πυκνότητα φύτευσης είναι 5 x 4 . Δηλαδή περίπου 50 δένδρα ανά στρέμμα. Ενώ για υψηλής πυκνότητας φύτευση 3×4 μέτρα και περίπου 83 μέτρα ανά στρέμμα. Είναι σημαντικό να κλαδεύονται συστηματικά μετά τα 2.5 έτη και μετέπειτα. Τα δένδρα δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα 4 μέτρα για διευκόλυνση της συλλογής τους και προτείνεται ως αντιστάθμισμα η πλαγιόκλαδη ανάπτυξής τους σε μορφή «ανοικτού κουκουναριού». Όσον αφορά την ανθοφορία αρχίζει την περίοδο Απρίλιο – Μάιο ενώ καρποί και τα φρούτα του HASS Criollo Michoacano ξεκινούν να αναπτύσσονται από τέλος Σεπτεμβρίου με περίοδο πλήρους ανάπτυξης 6-7 μηνών. Πλήρης ωρίμανση καρπού για βέλτιστα επίπεδα φυτικού λίπους ελαίου του αβοκάντο παρέχεται τα τέλη Νοέμβρη έως τον Φεβρουάριο με δυνατότητα να παραμείνουν στα δένδρα έως τον Απρίλιο. Το γεγονός αυτό δίδει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα υψηλής τιμής παράγωγού ποιοτικών καρπών αβοκάντων Hass λόγω υψηλής ζήτησης και περιορισμένης εκτός εποχής παραγωγής σε σχέση με την στάνταρντ εμπορική ποικιλία Hass. Για την ορθή ανάπτυξη της καλλιέργειας των δέντρων αβοκάντο και την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών του εδάφους σημαντικό είναι το PH του εδάφους να έχει τιμές μεταξύ 6-7 βαθμούς. To εισαγόμενο από την Ισπανία υποκείμενο Criollo Michoacano της ποικιλίας Hass διαθέτει αντοχή παραγωγικής δυναμικής με ph εδάφους έως 7.80 βαθμούς Αποτελεί συνεπώς τo εισαγόμενο από την Ισπανία υποκείμενο Criollo Michoacano της ποικιλίας Hass μια μοναδική επιλογή επένδυσης για καλλιεργητές – αγρότες που ατενίζουνε με προγραμματισμό και υπευθυνότητα το μέλλον.

Πρότυπες Καλλιέργειες και φυτώρια Αβοκάντο στην Ισπανία

YouTube video
YouTube video
YouTube video
YouTube video
YouTube video
YouTube video

Παραλαβή των εισαγώμενων Αβοκάντο,  Μάνγκο στην Επισκοπή Αγυιάς 

YouTube video
YouTube video

Σχετικά με το αβοκάντο

Το δέντρο του αβοκάντο επιστημονικά ονομαζόμενο και ως ( Persea americana ) είναι ένα υποτροπικό φυτό που θεωρείται ότι προέρχεται από το Νότιο Κεντρικό Μεξικό ενώ έχει ταξινομηθεί ως μέλος της οικογένειας των ανθέων Lauraceae.Ο καρπός του φυτού που ονομάζεται επίσης αβοκάντο (ή αβοκάντο αχλάδι ή αχλάδι του αλιγάτορα) . Περιγράφεται βοτανολογικά ο καρπός του ως ένα μεγάλο μούρο που περιέχει έναν ενιαίο μεγάλο σπόρο – κουκούτσι.Τα αβοκάντο ως γεωργική επένδυση θεωρείται για τις αγορές ως εμπορικά πολύτιμο. Η καλλιέργειά του ευδοκιμεί σε τροπικά και μεσογειακά κλίματα σε όλο τον κόσμο.Οι καρποί του διαθέτουν πράσινη επιφάνεια ( φλούδα) λεία ή σαγρέ ενώ το σώμα ( εσωτερικό του φρούτου είναι σαρκώδες και βουτυρώδες. Το σχήμα του αβοκάντο μπορεί να είναι σε σχήμα αχλαδιού, σχήμα αυγού, ή σφαιρικό.Οι καρποί του ωριμάζουν συνήθως μετά τη συγκομιδή.Τα δέντρα αβοκάντο είναι μερικώς αυτοπεριοριζόμενα και συχνά πολλαπλασιάζονται μέσω εμβολιασμού ( μόσχευμα) ή της επικονίασης για τη διατήρηση μιας καλής ποιότητας και ικανοποιητικής ποσότητας των καρπώνΤο δέντρο του αβοκάντο μπορεί να προσεγγίσει σε ύψος των 20 μέτρων , με φυλλωσιά από φύλλα μεγέθους 12-25 cm (4.7-9.8 in). Τα ανθοί που θα δώσουν καρπούς του αβοκάντο είναι δυσδιάκριτα, πρασινοκίτρινα, πλάτους 5-10 mm Ο καρπός του αβοκάντο με είναι σε σχήμα αχλαδιού ενώ έχουν μήκος 7-20 cm. Το βάρος τους κυμαίνεται ζυγίζει μεταξύ 100 και 150 γραμμαρίων ενώ το κουκούτσι τα( ο σπόρος) τους έχει μήκος 5-6,4 cmΒοτανολογικά , ο καρπός του αβοκάντο ομοιάζει ως μούρο με ένα κουκούτσι ( ενός σπόρου) , λόγω του μεγάλου ενδοκαρπίου του.Αβοκάντο, ΚαλλιέργειαΤο δέντρο του αβοκάντο είναι ένα υποτροπικό είδος χρειάζεται για να ευδοκιμήσει ένα θερμό μεσογειακό κλίμα χωρίς παγετό και με λίγο αέρα. Οι υψηλοί άνεμοι μειώνουν την υγρασία, αφυδατώνουν τα άνθη του αβοκάντο και επηρεάζουν την επικονίαση. Όταν συμβαίνει ακόμη και ένας ήπιος παγετός, μπορεί να εμφανιστεί πρόωρη ωρίμανση του καρπού. Εξαίρεση αποτελεί η ποικιλία αβοκάντο HASS το οποίο μπορεί να ανεχθεί τις θερμοκρασίες κάτω στους -1 ° C.Τα δέντρα χρειάζονται επίσης καλά αεριζόμενα εδάφη, ιδανικά σε βάθος μεγαλύτερο από 1 μ.Η απόδοση της καρποφορίας και της ανάπτυξης του μειώνεται όταν το νερό άρδευσης είναι πολύ αλατούχο . Αυτές οι εδαφικές και κλιματικές συνθήκες είναι διαθέσιμες κυρίως στις περιοχές της Δυτικής Κρήτης και ειδικότερα των Δυτικών Χανίων ( Αγυιά Βατολακος, Πατελάρι κλπ)

[apus_action_box title=”Ποικιλίες Αβοκάντο” text_button=”ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ” link=”https://www.avocado.com.gr/ποικιλιες-αβοκαντο-κρητη-χανια” image=”570″ style_box=”style1″ description=”Τα άνθη του είναι ερμαφρόδιτα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία των 2 τύπων (Α και Β) φυτών και δένδρων για την επικονίαση. Πληροφορίες:”]

[apus_action_box title=”Καλλιέργεια αβοκάντο” text_button=”Καλλιέργεια αβοκάντο” link=”https://www.avocado.com.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b2%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf/” image=”572″ style_box=”style1″ description=”Τι κλίμα χρειάζεται ένα δέντρο αβοκάντο να αναπτυχθεί; Τι είδους έδαφος είναι καλό για δέντρα αβοκάντο; Εποχή για φύτευση Hass Αβοκάντο. Κάνετε ένα φρούτο δέντρο αβοκάντο.”]

[apus_action_box title=”Διατροφή με αβοκαντο” text_button=”ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΣΥΝΤΑΓΕΣ” link=”https://www.avocado.com.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1/” image=”566″ style_box=”style1″ description=”Ωφέλη της διατροφής του αβοκάντο στην στην υγεία Σχετικά με την καρδιά και το καρπό του. Βοηθά την καρδιακή λειτουργία.”]

[apus_features_box items=”%5B%7B%22title%22%3A%22100%25%20%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF.%20%CE%A4%CE%BF%20%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%BF%CE%B9%20%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82%22%2C%22description%22%3A%22%CE%A4%CE%BF%20%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%20%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CF%8C%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD%20%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%20%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD.%5Cn%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-heart%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7%22%2C%22description%22%3A%22%CE%A4%CE%BF%20%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%207%2C3%20%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1%20%CF%86%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD%20%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%BD%2C%209mg%20%CE%B2%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82%20%CE%9A%20(%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AE%20%CF%84%CE%BF%2036%25%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%82%20%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82).%20%CE%95%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CF%82%2012mg%20%CE%B2%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82%20C%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%2090mg%20%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%20%CE%BF%CE%BE%CE%AD%CE%BF%CF%82%20%20.%20%5Cn%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-gift%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%AE%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%22%2C%22description%22%3A%22%CE%9F%20%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%80%CF%8C%CF%82%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%20%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%20%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BF%20%CF%83%CE%B5%20%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B1%20%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%20%CE%BF%CE%BE%CE%AD%CE%B1%2C%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%AE%20%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B7%20(LDL)%20%CE%B5%CE%BD%CF%8E%20%CE%B4%CF%81%CE%AC%20%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%20%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AE%20(%CE%97DL).%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-truck%22%7D%5D”]

Αβοκάντο, Κρήτης, τιμές 2020, 2021 2022, καλλιέργεια Αβοκαντο Χανίων,

Αβοκάντο, Κρήτης, τιμές 2020, 2021 2022, καλλιέργεια Αβοκαντο Χανίων,

Πληροφορίες αγορά Αβοκάντο, Κρήτης, Αβοκαντο Χανίων τιμές 2020, 2021, 2022,παραγωγοί, τρόποι καλλιέργειας, χονδρική λιανική πώληση.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English