Νικολάου Χριστίνα

“ Σε μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nutrition Journal, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι καταναλώνουν αβοκαντο έχουν διατροφή καλύτερης ποιότητας, υψηλότερη «καλή» (HDL) χοληστερόλη (χοληστερίνη) , μειωμένο κίνδυνο να εμφανίσουν το λεγόμενο μεταβολικό σύνδρομο, χαμηλότερο σωματικό βάρος και Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) καθώς και μικρότερη περίμετρο μέσης ”

CONTINUE READING ➞

Καραμανώλη Χριστίνα

“ Αβοκάντο: Περιέχει το καλό λίπος
Στη νέα μελέτη αναλύθηκε η διατροφή 17.567 εθελοντών, οι οποίοι είχαν ηλικία άνω των 19 ετών όταν δήλωσαν συμμετοχή στην έρευνα NHANES και το συμπέρασμα ήταν ότι η συστηματική κατανάλωση αβοκάντο μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της διατροφής και να ωφελήσει σημαντικά την υγεία ”

CONTINUE READING ➞

Παπαδοπούλου Βασιλική

“Γενικά, το ημιτροπικό αβοκάντο με κύριες ποικιλίες τις Fuerte και Hass, αλλά και τη Zutano, καθώς και τη νεότερη Kent, έχει διαπιστωθεί στην πράξη, χρόνια τώρα, ότι ευδοκιμεί άριστα στα εδάφη της δυτικής Κρήτης. Η στρεμματική απόδοση φτάνει εύκολα, σε πλήρως αναπτυγμένες φυτείες, τα 2.000 κιλά/στρέμμα, ενώ σε ιδανικές συνθήκες εντατικής καλλιέργειας μπορεί να φτάσει από 3.000 κιλά/στρέμμα, έως 5.000 κιλά/στρέμμα.”

CONTINUE READING ➞
,

,

Navigation
Close

My Καροτσάκι

Close

Επιθυμητά

Recently Viewed Close

Great to see you here!

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already got an account?

Close

Categories

English