Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

5 συμβουλές για να ωριμάσετε τα αβοκάντο εύκολα

αβοκάντο, avocado, συμβουλές, ωρίμανση, κατανάλωση

αβοκάντο, avocado, συμβουλές, ωρίμανση, κατανάλωση

Θέλουμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να ωριμάσετε τα αβοκάντο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε την πλούσια και υπέροχη γεύση του στο έπακρο.

Ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια του μαγειρέματος δεν είναι η διαδικασία της δημιουργίας, αλλά το πριν από αυτό. Δηλαδή, η στιγμή κατά την οποία αγοράζουμε τρόφιμα.

Σίγουρα θα αναρωτηθείτε, τι είναι δύσκολο; Για πολλούς ανθρώπους, αποδεικνύεται ότι είναι κάτι πολύπλοκο. Διότι μερικές φορές δεν ξέρουν πώς να επιλέξουν σωστά την πρώτη ύλη ενός γεύματος. Οπότε μερικές φορές τα πιάτα δεν έχουν το αναμενώμενο αποτέλεσμα όσον αφορά τη γεύση.

Αυτό το φρούτο είναι ένα από τα πιο δύσκολα τρόφιμα που μπορεί κάποιος να επιλέξει. Καθώς το επίπεδο ωριμότητάς του δεν είναι ακριβώς γνωστό. Μοιραζόμαστε μερικές συμβουλές για να ωριμάσετε αρκετά απλά και αποτελεσματικά αβοκάντο, που είμαστε σίγουροι ότι θα εφαρμόσετε αμέσως στην πράξη.

1. Στον φούρνο μικτοκυμάτων

Μπορεί να χρειαστούν λίγες μέρες για να φτάσει το αβοκάντο στο σημείο ωριμότητας, αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο πράσινο έχει κοπεί από το φυτό. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ένα ώριμο αβοκάντο και είναι επείγον να το χρησιμοποιήσετε, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων και θα το μαλακώσει σε λίγα λεπτά.

Το μόνο κακό είναι ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να αλλάξει λίγο τη φυσική του γεύση. Αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα για να φτιάξετε μια νόστιμη γκουακαμόλε, σαλάτες, smoothies και οποιαδήποτε άλλη συνταγή που μπορείτε να σκεφτείτε.
Για να φτιάξετε αυτήν την συμβουλή, απλώς τρυπήστε το αβοκάντο με ένα πιρούνι αρκετές φορές γύρω του. Τοποθετήστε το σε ένα πιάτο και καλύψτε το με το πλαστικό καπάκι του φούρνου μικροκυμμάτων, ώστε να μην «εκραγεί» και λερώσει τον φούρνο. Προγραμματίστε για 30 δευτερόλεπτα και αν εξακολουθεί να μην μαλακώσει προσθέστε 30 ακόμη δευτερόλεπτα. περιμένετε να κρυώσει και κόψτε το ως συνήθως.

2. Αλουμινόχαρτο

Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε την ωρίμανση του αβοκάντο μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς θα πρέπει να το μαγειρέψετε σε θερμοκρασία 200 ° C. Για να κάνετε αυτήν την συμβουλή, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τυλίξετε το αβοκάντο σας πολύ καλά με αλουμινόχαρτο, έτσι ώστε καμία πλευρά να μην παραμένει ακάλυπτη. Τοποθετήστε το σε ένα ταψάκι και βάλτε το στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200 ° C. Μόλις παρέλθει ο χρόνος, αφήστε το να κρυώσει, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και χρησιμοποιήστε το.

3. Χάρτινη σακούλα

Αυτή η συμβουλή καταφέρνει να επιταχύνει την ωρίμανση του αβοκάντο χάρη στο γεγονός ότι η σακούλα παγιδεύει το αέριο αιθυλένιο που εκπέμπει ο καρπός. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες συμβουλές, αυτό απαιτεί περισσότερο χρόνο και υπομονή. Ωστόσο το αβοκάντο δεν θα χάσει τη γεύση, τις ιδιότητες και τα οφέλη του.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει απλώς να τοποθετήσετε το αβοκάντο σε μια χάρτινη σακούλα. Προσέξτε να μην υπάρχουν τρύπες, και επιπλέον, προσθέστε μέσα ένα ώριμο μήλο ή ντομάτα για να αυξήσετε την παραγωγή αιθυλενίου. Σφραγίστε καλά τη σακούλα και βάλτε τη σε θερμοκρασία μεταξύ 18 ° C και 24 ° C. Θα χρειαστούν περίπου δύο ημέρες για να ωριμάσει για να το φάτε.

4. Εφημερίδα

Αυτή η μέθοδος είναι από τις παλαιότερες και εξακολουθεί να ισχύει, απλώς πρέπει να τοποθετήσετε το αβοκάντο σε ένα φύλλο εφημερίδας και να το τυλίξετε καλά, να το τοποθετήσετε σε ένα ζεστό μέρος, όπως ο φούρνος της σόμπας, προφανώς σβηστός. Αφήστε το εκεί για μερικές μέρες έως ότου παρατηρήσετε ότι έχει μαλακώσει.

5. Πλαστικό περιτύλιγμα

Αυτή η συμβουλή θα λειτουργήσει όταν κόβετε ένα αβοκάντο (ακόμα πράσινο) που δεν μπορείτε να φάτε. Πρέπει να το κάνετε πριν ο πολτός γίνει καφέ, οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πασπαλίσετε λίγο χυμό λεμονιού στο κέντρο, να ενώσετε τα δύο μισά χωρίς να αφαιρέσετε το κουκούτσι και να τα τυλίξετε στο αυτοκόλλητο πλαστικό σαν να ήταν ένα κομμάτι , τοποθετήστε το αβοκάντο στο ψυγείο μέχρι να ωριμάσει σωστά. Σε περίπτωση που δεν έχετε αυτό το πλαστικό περιτύλιγμα στην κουζίνα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλαστική σακούλα, αλλά, πρέπει να το τυλίξετε σαν να χρησιμοποιείτε φιλμ.

Τώρα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να αφήσετε ένα αβοκάντο εκτός κατανάλωσης επειδή δεν είναι ώριμο για να χρησιμοποιηθεί για φαγητό. Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές για να ωριμάσετε τα αβοκάντο και ποτέ να μην σπαταλήσετε ξανά αυτό το υπέροχο φρούτο.

αβοκάντο, avocado, συμβουλές, ωρίμανση, κατανάλωση,

αβοκάντο, avocado, συμβουλές, ωρίμανση, κατανάλωση,

Μοιραζόμαστε μερικές συμβουλές για να ωριμάσετε αρκετά απλά και αποτελεσματικά αβοκάντο, που είμαστε σίγουροι ότι θα εφαρμόσετε αμέσως.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English