Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Φυσική επίστρωση αβοκάντο που διατηρεί την σφιγηλότητα και την υγρασία

αβοκάντο, εξαγωγή, συντήρηση, αποθήκευση, shellife

αβοκάντο, εξαγωγή, συντήρηση, αποθήκευση, shellife

Προκειμένου να αξιολογηθεί η επίδραση της χρήσης του Shel-Life ® που αναπτύχθηκε από την εταιρεία PolyNatural, στη μετα-συγκομιδή ζωή των αβοκάντο, το ΙΝΙΑ (Ινστιτούτο Γεωργικής Έρευνας) πραγματοποίησε μια μελέτη για την ποικιλία Hass. Που καταδεικνύει τα οφέλη που έχουν επιτευχθεί και με σημαντικές αλλαγές για τη βιομηχανία.

Μεταξύ των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων, ξεχωρίζει ότι η χρήση του Shel-Life βοηθά στη διατήρηση της σφριγηλότητας των αβοκάντο. Σε σχέση με τον ίδιο καρπό χωρίς κανένα είδος επικάλυψης, μετά από 50 ημέρες αποθήκευσης σε κανονικό αέρα ή ελεγχόμενη ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, αυτή η μελέτη επέτρεψε να δείξει την επίδραση του Shel-Life στην αφυδάτωση των αβοκάντο κατά τη διάρκεια της ψυχρής αποθήκευσης. Παρατηρήθηκε ότι η χρήση του μείωσε την αφυδάτωση κατά βάρος κατά 8,5% σε σχέση με τον ίδιο καρπό χωρίς επίστρωση, μετά από 50 ημέρες αποθήκευσης σε κανονικό αέρα και 12,8% σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα.

Τέλος, από τη μελέτη αυτή αποδείχθηκε ότι το Shel-Life καθυστερεί την ωριμότητα της κατανάλωσης αβοκάντο Hass μεταξύ 3 και 5 ημερών. Χωρίς να αλλάζει την εσωτερική ή εξωτερική κατάσταση του καρπού. Για τον ερευνητή Δρ. Bruno Defilippi, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη μελέτη INIA, “Η χρήση του Shel-Life σε αβοκάντο από διαφορετικούς παραγωγούς είχε οφέλη στη μείωση της απώλειας βάρους και στην αύξηση των ημερών μετά τη μεταφορά. Συμπληρώνοντας την ελεγχόμενη χρήση ατμόσφαιρα για απομακρυσμένες αποστολές “.

Από την άλλη πλευρά, ο Francisco Palma, ιδρυτής της PolyNatural, εξήγησε. «Αυτά τα αποτελέσματα υποστηρίζουν ό,τι έχει γίνει με τις διάφορες εταιρείες εξαγωγής από διαφορετικά μέρη του κόσμου που χρησιμοποιούν το Shel-Life. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε ότι το προϊόν μας βοηθά στη μείωση των απωλειών που σχετίζονται με την απόρριψη φρούτων λόγω αφυδάτωσης και μόλυνσης. Μέσω μιας λύσης που ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες απαιτήσεις των καταναλωτών για τρόφιμα με λιγότερα επίπεδα συνθετικών χημικών ουσιών ».

Η εταιρεία

Μέχρι σήμερα, η PolyNartural έχει αναπτύξει όχι μόνο προϊόντα για αβοκάντο, αλλά και για εσπεριδοειδή, ρόδια και φρούτα. Έχει ήδη παρουσία στις αγορές της Χιλής και του Περού και με τα αποτελέσματα που προκύπτουν από αυτήν τη μελέτη, αναμένεται να φτάσει στους γίγαντες της βιομηχανίας σε ηπειρωτικό επίπεδο όπως η Βραζιλία, το Μεξικό και οι Ηνωμένες Πολιτείες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

αβοκάντο, εξαγωγή, συντήρηση, αποθήκευση, shelflife,

αβοκάντο, εξαγωγή, συντήρηση, αποθήκευση, shelflife,

Παρατηρήθηκε ότι η χρήση του μείωσε την αφυδάτωση κατά βάρος κατά 8,5% σε σχέση με αβοκάντο χωρίς επίστρωση, μετά από 50 ημέρες αποθήκευσης.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English