Άρθρα και συμβουλές του ειδικού συνεργάτη Γεωπόνου κ. Σπύρου Λιονάκη

Δρ. Σπύρος Λιονάκης, Γεωπόνος
Ομότιμος Καθηγητής Δενδροκομίας ΤΕΙ Κρήτης
Πρώην Τακτικός Ερευνητής στο Ινστιτούτο Ελιάς και
 
Υποτροπικών Φυτών Χανίων

Αβοκάντο Σπύρος Λιονάκης
Εξέλιξη του αβοκάντο στην Κρήτης

[wpdm_package id=’1927′]
Σπύρος Λιονάκης, Γεωπόνος
Σπύρος Λιονάκης Γεωπόνος, Σπύρος Λιονάκης, Γεωπόνος, Avocado-Crete

Δρ. Σπύρος Λιονάκης, Γεωπόνος
Ομότιμος Καθηγητής Δενδροκομίας ΤΕΙ Κρήτης
Πρώην Τακτικός Ερευνητής στο Ινστιτούτο Ελιάς και
Υποτροπικών Φυτών Χανίων
Σπύρος Λιονάκης Γεωπόνος, Σπύρος Λιονάκης, Γεωπόνος, Avocado-Crete

Δρ. Σπύρος M. Λιονάκης, Γεωπόνος
Ομότιμος Καθηγητής Δενδροκομίας ΤΕΙ Κρήτης
Πρώην Τακτικός Ερευνητής στο Ινστιτούτο Ελιάς και
Υποτροπικών Φυτών Χανίων

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ MAI 01 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕΣΗΣ & ΟΨΙΜΗΣ ΕΠΟΧΗΣ»
Ο Γεωπόνος κος Σπόρος Λιονάκης μιλά για τις ποικιλίες που πρέπει να προτιμήσει ο Έλληνας παραγωγός Αβοκάντο για να αυξήσει τις εξαγωγές του και τη σημασία της σωστής επιλογής του υποκειμένου, όπως επίσης και το ρόλο που διαδραματίζουν τα Ιδρύματα Γεωργικής ‘Ερευνας για την αντιμετώπιση προβλημάτων πάνω στην καλλιέργεια.

Οι παραγωγοί θα πρέπει να επιθέξουν ιιεποικι- rliss που ζητάει η αγορά

  • και αυτές είναι η μεσο- πρώιμη ποικιλία Fuerte
  • και κυρίως η μέσης και όψιμης εποχής ποικιλία
    Hass