Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Πώς να μην σας μαυρίσει το αβοκάντο

Πώς να μην σας μαυρίσει το αβοκάντο, αβοκάντο, συντήρηση

Πώς να μην σας μαυρίσει το αβοκάντο, αβοκάντο, συντήρηση

Τα αβοκάντο είναι ένα αγαπημένο φρούτο πολλών – όχι λαχανικό, όπως πολλοί λανθασμένα το αποκαλούν- και είναι εδώ για να μείνει και ξέρουμε γιατί. Οι έρευνες έχουν δείξει τα οφέλη του στην υγεία. Κάτι που εξηγεί την συνεχιζόμενη αυξητική τάση στην ζήτηση παγκοσμίως, ως φρούτο που πρέπει να ενταχθεί σε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.

Αυτό το φρούτο με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες είναι γεμάτο με υγιή λίπη και θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνη Κ, φυλλικό οξύ, βιταμίνη C και κάλιο. Επιπλέον, υπάρχουν ακόμη πιο ισχυρά οφέλη για τα οποία δεν γνωρίζατε. Όπως η μείωση της χοληστερόλης και η καταπολέμηση των καρδιακών παθήσεων. Επιπλέον η κατανάλωσή του έχει ευεργετικές ιδιότητες ακόμη και τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια σας να φαίνονται υπέροχα, γι αυτό και πλέον υπάρχει η τάση να χρησιμοποιείται σαν βάση σε προϊόντα ομορφιάς ευρείας κατανάλωσης αλλά και σπιτικά.

Δυστυχώς, υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με αυτά τα καταπληκτικά superfoods. Μπορεί να ωριμάσουν σε λιγότερο από 10 λεπτά, αρχίζοντας να μαυρίζουν σχεδόν αμέσως. Αυτό το πρόβλημα είναι στην πραγματικότητα ένας αγώνας για σχεδόν κάθε λάτρη του αβοκάντο στον κόσμο. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από ένα καστανό καφέ αβοκάντο που δεν μπορεί να καταναλωθεί. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί ποτέ να πετάξετε ξανά αβοκάντο, μια και υπάρχει ένα φοβερα έξυπνο τέχνασμα για να διατηρηθούν περισσότερο.

Η Λύση

Ενας εύκολος τρόπος για να κάνει τα αβοκάντο να διαρκέσουν πολύ, πολύ περισσότερο είναι το κρεμμύδι! Ξεκινήστε κόβοντας ένα κρεμμύδι σε χοντρα κομμάτια και κατόπιν τοποθετήστε το σε ένα πλαστικό αεροστεγές δοχείο μαζί με τα αβοκάντο σας. Βεβαιωθείτε ότι το στενό μέρος του είναι στην κορυφή και ότι το δέρμα του αγγίζει τα κομμάτια κρεμμυδιού. Στη συνέχεια, σφραγίστε το δοχείο και τοποθετήστε το στο ψυγείο.

Και θα δείτε πώς λειτουργεί η μαγεία της φύσης. Το κρεμμύδι εκπέμπει αέρια θείου που βοηθούν στη διακοπή της διαδικασίας οξείδωσης που το κάνει καφέ. Πολλοί ερευνητές λένε ότι αυτό το τέχνασμα λειτουργεί καλύτερα από τη χρήση χυμού λεμονιού, νερού βρύσης ή πλαστικού περιτυλίγματος.

αβοκάντο, πώς να μην σας μαυρίσει το αβοκάντο, αβοκάντο, συντήρηση,

αβοκάντο, πώς να μην σας μαυρίσει το αβοκάντο, αβοκάντο, συντήρηση,

Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί ποτέ να πετάξετε ξανά αβοκάντο, μια και υπάρχει ένα φοβερα έξυπνο τέχνασμα για να διατηρηθούν περισσότερο.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English