Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Πώς να διατηρήσετε τα αβοκάντο

Πώς να διατηρήσετε τα αβοκάντο, χαρακτηριστικά, ιδιότητες, οφέλη

Πώς να διατηρήσετε τα αβοκάντο, χαρακτηριστικά, ιδιότητες, οφέλη

Ένα αβοκάντο που δεν έχει ωριμάσει δεν πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο. Η αλήθεια είναι ότι μια ακατάλληλη θερμοκρασία θα σας δημιουργήσει ένα άσχημο αποτέλεσμα. Εάν το καταψύχετε ενώ είναι ακόμα πράσινο, θα καθυστερήσετε την ωρίμανσή του, αλλά όταν το κάνετε, ο πολτός του μπορεί να παρουσιάσει διαφορετικούς τύπους βλαβών.
Για να τα διατηρήσετε σωστά, είναι καλύτερα να τα διατηρήσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε δροσερό μέρος όχι περισσότερο από 20ºC. Μόλις ωριμάσει, μπορείτε να το διατηρήσετε έτοιμο για 3 ή 4 ακόμη ημέρες αποθηκεύοντάς το στο ψυγείο.
Από πιο τεχνικής άποψη, οι κατάλληλες θερμοκρασίες για τη διατήρηση των ιδιοτήτων του αβοκάντο κατά την ψύξη παρουσιάζονται παρακάτω:

         ΣΗΜΕΙΟ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Ακόμα πράσινο 6- 8 ºC
Σχεδόν ώριμο 15- 18 ºC
Ώριμο 2- 4 ºC

Πώς να ωριμάσετε τα αβοκάντο

Το αβοκάντο που αγοράσατε σήμερα είναι μάλλον πράσινο. Δεδομένου ότι αυτός είναι ο συνηθισμένος τρόπος να τα βρείτε στην αγορά.
Αυτό συμβαίνει επειδή ο καρπός του αβοκάντο δεν ωριμάζει στο δέντρο, είναι κάτι που συμβαίνει αργότερα. Για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να περιμένετε αρκετές ημέρες για να αποκτήσετε το κατάλληλο σημείο ωρίμανσης.
Ο πιο βολικός τρόπος για να ωριμάσετε ένα αβοκάντο είναι απλά να περιμένετε τη διαδικασία να συμβεί φυσικά. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να επιταχυνθεί αυτή η κατάσταση. Τα τυλίγετε απλώς στην εφημερίδα και τα αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου για μερικές ημέρες.
Για να επιταχυνθεί η διαδικασία, μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε μια χάρτινη σακούλα, συνοδευόμενη από άλλα φρούτα. Για παράδειγμα, ένα μήλο ή μια μπανάνα. Φρούτα όπως αυτά παράγουν πολύ αιθυλένιο, που λειτουργεί ως επαγωγικός παράγοντας ωρίμανσης, ώστε να συμβαίνει πιο γρήγορα.

Πώς να ελέγξετε αν το αβοκάντο είναι ώριμο

Για να ελέγξετε τη βέλτιστη κατάσταση ωρίμανσης του αβοκάντο, το χρώμα του δέρματος δεν αποτελεί ακριβές σημείο αναφοράς. Διότι, ανάλογα με την εν λόγω ποικιλία, αυτό το χρώμα μπορεί να διαφέρει πολύ. Ακόμα και ένα αβοκάντο του οποίου ο φλοιός έχει γίνει σκοτεινός μπορεί να μην είναι ώριμο.
Ο ασφαλής τρόπος για να ελέγξετε την ωριμότητα ενός αβοκάντο (όποια και αν είναι η ποικιλία) είναι ο εξής.

-Το πιέζετε ελαφρά με το ένα χέρι
-Εάν ο φλοιός είναι οποιοδήποτε χρώμα αλλά σκληρό, δεν είναι βρώσιμο.
-Όταν πιέσετε και είναι ελαφρώς μαλακό και ομοιόμορφα οπουδήποτε, είναι έτοιμο για κατανάλωση
-Εάν πιέσετε και κάνει μια τρύπα, είναι ήδη πολύ ώριμο και ο μόνος τρόπος για να καταναλωθεί είναι να χρησιμοποιηθεί για πάστα αβοκάντο.
-Όταν το αβοκάντο είναι εντελώς ή μερικώς καφέ, το δοχείο απορριμμάτων είναι το σωστό μέρος.

Πώς να αποτρέψετε τη σάρκα του αβοκάντο να γίνει καφέ

Ο πολτός του αβοκάντο, όπως και άλλων φρούτων, σκουραίνει όταν έρχεται σε επαφή με οξυγόνο. Αυτό είναι συνήθως γνωστό ως οξείδωση.
Για να μειωθεί αυτή η διαδικασία, μπορούν να τυλιχτούν με πλαστικό περιτύλιγμα κουζίνας ή / και να το ραντίσετε με λίγο χυμό λεμονιού. Ο χυμός λεμονιού περιέχει ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), το οποίο δρα ως αντιοξειδωτικό. Αυτό θα διατηρήσει το αρχικό χρώμα οποιουδήποτε φρούτου σε άριστη κατάσταση.

Πώς να διατηρήσετε τα αβοκάντο, χαρακτηριστικά, ιδιότητες, οφέλη,

Πώς να διατηρήσετε τα αβοκάντο, χαρακτηριστικά, ιδιότητες, οφέλη,

Πώς να διατηρήσετε τα αβοκάντο; Συμβουλές και μικρά κόλπα που θα σας χρησιμεύσουν για να τα διατηρήσετε φρέσκα και γευστικά.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English