Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης TopaTopa-chania

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης TopaTopa-chania, τιμές παραγωγού, Avocado Topa Topa γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Μεξικάνικη
Peels: Όχι
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Ελλειπτικό
Χρώμα δέρματος άσπρο: Μαύρο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσος όρος ωτ. Φρούτων: 3 1/2 έως 8 1/2
% Αναλογία σπόρου / δέρματος / σάρκας: 24:10:66

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης TopaTopa-chania, Ποικιλία Αβοκάντο TopaTopa (Δημοφιλές Υποκείμενο), Avocado-Crete
Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης TopaTopa

Αβοκάντο Κρήτης Topa Topa, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Προέρχεται 1907 από σπόρους σε Ojai, Καλιφόρνια. Περίοδος φρούτων, Σεπτέμβριος – Δεκ. Κακή γεύση, που χρησιμοποιείται κυρίως ως υποκείμενο. Έχει Ίνες; Ένα μισό αβοκάντο παρέχει 4,5 γραμμάρια ίνας, το οποίο είναι πολύ υψηλό. Οι φυτικές ίνες είναι μια σημαντική διατροφική συνιστώσα με πολλά οφέλη για την υγεία. Μπορεί να ρυθμίζει την όρεξη, να τροφοδοτεί τα φιλικά βακτηρίδια στο έντερο και να μειώνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών Τα αβοκάντο περιέχουν επίσης FODMAP (ζυμώσιμοι ολιγο-, δι-, μονοσακχαρίτες και πολυόλες), οι οποίοι είναι υδατάνθρακες βραχείας αλυσίδας που μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να αφομοιώσουν. Δεν είναι όλοι ευαίσθητοι στα FODMAP, αλλά μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστα συμπτώματα του πεπτικού συστήματος σε άτομα με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS). Συνεπώς τα αβοκάντο περιέχουν πολλές ίνες και πολύ λίγη ζάχαρη.

Αβοκάντο Κρήτης Topa Topa (Avocado Topa Topa)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης TopaTopa-chania. To συγκεκριμένο φυτό είναι ανθεκτικό στις ασθένειες που προσβάλουν τα αβοκάντο και εξαιρετικά προσαρμοστικό σε σχετικά κακές καιρικές συνθήκες. Γενικά για τα αβοκάντο: Θρεπτικά συστατικά: Τα αβοκάντο είναι δημοφιλή ως συστατικά σε σαλάτες ή βουτήματα.Το αβοκάντο αποτελείται από 73% νερό, 15% λίπος, 8,5% υδατάνθρακες (κυρίως ίνες) και 2% πρωτεΐνες. Το μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει 109 θερμίδες , που αντιστοιχούν σε 160 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια. Τα αβοκάντο είναι συνήθως αχλαδιού στρογγυλά και έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, που κυμαίνονται από ανοιχτό πράσινο έως σχεδόν μαύρο όταν είναι πλήρως ώριμα. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά Ο πιο δημοφιλής τύπος ονομάζεται Hass avocado, ο οποίος είναι στρογγυλός με μαύρο δέρμα. Διατροφολόγοι υποστηρίζουν με θέρμη τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρουν τα αβοκάντο στον άνθρωπο!