Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αβοκάντο Κρήτης Rincon (Avocado Rincon)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Rincon-chania, τιμές παραγωγού, Avocado Rincon γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Υβριδικό
Peels: Δεν είναι εύκολο
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Μικρά συνηθισμένα
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 7 έως 14
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 29:11:60

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Rincon

Αβοκάντο Κρήτης Rincon, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Προέρχεται από το Carlsbad της Καλιφόρνια και τον Sam Thompson. Εισήχθη το 1948. Λεπτό, τρυφερό πράσινο δέρμα με σχήμα αχλαδιού. Ορισμένα φρούτα έχουν μικρό λαιμό και επίπεδο πυθμένα. Ανοίγει τον Ιανουάριο. Μοιάζει με την ποικιλία Fuerte. Δέντρο μεσαίου έως μικρού μεγέθους δύσκολο στην καλλιέργεια. Διαθέτει σταθερότητα και βαρύ φορέα. Εμπορική ποικιλία για τις παράκτιες περιοχές. Έχει υδατάνθρακες;  Σε σύγκριση με άλλα φρούτα, τα αβοκάντο περιέχουν πολύ λίγη ζάχαρη. Μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει μόνο 0,5 γραμμάρια ζάχαρης, με τη μορφή γλυκόζης, φρουκτόζης και γαλακτόζης . Οι καθαροί υδατάνθρακες είναι μόνο 1,8 γραμμάρια για κάθε 100 γραμμάρια αβοκάντο. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, αναμένεται να έχουν πολύ χαμηλό δείκτη γλυκαιμικού δείκτη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να αυξήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα πολύ .

Αβοκάντο Κρήτης Rincon (Avocado Rincon)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Rincon-chania. To συγκεκριμένο φυτό είναι ανθεκτικό στις ασθένειες που προσβάλουν τα αβοκάντο και εξαιρετικά προσαρμοστικό σε σχετικά κακές καιρικές συνθήκες. Γενικά για τα αβοκάντο, αυτά μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Τα αβοκάντο είναι συνήθως αχλαδιού στρογγυλά και έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, που κυμαίνονται από ανοιχτό πράσινο έως σχεδόν μαύρο όταν είναι πλήρως ώριμα. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά Ο πιο δημοφιλής τύπος ονομάζεται Hass avocado, ο οποίος είναι στρογγυλός με μαύρο δέρμα. Διατροφολόγοι υποστηρίζουν με θέρμη τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρουν τα αβοκάντο στον άνθρωπο!

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Rincon-chania, Ποικιλία , φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Rincon-chania, Ποικιλία , φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Rincon-chania,Καλλιέργεια Ποικιλίες, Αβοκάντο Χανιών,τιμές χονδρικής, τιμές παραγωγού, 2018, 2019, 2020, 2021, φυτώριο,καλλιέργεια

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English