Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αβοκάντο Κρήτης MalumaHass (Avocado Maluma Hass)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης MalumaHass-chania, τιμές παραγωγού, Avocado Maluma Hass γενικές πληροφορίες: Νοτιοαφρικανική ποικιλία.

Γενεαλογία: Υβριδικό
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Βότσαλο
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Αχλαδιού ομοιόμορφο
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μωβ ή Μαύρο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος φρούτων: 6 έως 14
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 16:12:72

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) MalumaHass (Δημοφιλής υποκατηγορία)

Αβοκάντο Κρήτης MalumaHass-chania, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado. Προέλευση: Το Maluma Hass είναι μια νοτιοαφρικανική ποικιλία τύπου “Hass”. Πρόκειται για ένα πιθανό σπορόφυτο άγνωστης καταγωγής που ανακαλύφθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 από τον Dries Joubert. Στο αγρόκτημα του «Maluma», στο Levubu, στο Limpopo της Νότιας Αφρικής. Χορηγήθηκε στο Allesbeste Nursery, Tzaneen της Νότιας Αφρικής για να διερευνήσει τις εμπορικές της δυνατότητες. Καθώς ήταν ένα ελαφρώς μεγαλύτερο καρπό από τον Hass, φάνηκε να είναι ένας πρόωρος και κανονικός φορέας. Το δέντρο ήταν όρθιο και πιο εύκολο να ελεγχθεί από τα δέντρα του Hass. Η ποικιλία που υποσχέθηκε ως νέα εμπορική ποικιλία και ήταν ποικιλία φρούτων. Κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2004 και εξήχθη για πρώτη φορά το 2006. Το όνομα Maluma καταχωρήθηκε ως εμπορικό σήμα. 

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) MalumaHass (Δημοφιλής υποκατηγορία)

Αβοκάντο Κρήτης MalumaHass-chania (Avocado Maluma Hass)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης MalumaHass-chania. Ο καρπός έχει γίνει αποδεκτός στην ευρωπαϊκή αγορά και η ποικιλία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Φυτεύτηκε σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Συμπεριλαμβανομένης της Νέας Ζηλανδίας (όπου είναι διαθέσιμη μόνο σε καταχωρημένους καλλιεργητές αβοκάντο), Αυστραλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Μαρόκο, το Περού. Αργότερα τη Χιλή, τη Μοζαμβίκη και το Ισραήλ. Το δέντρο: Ο Maluma πιστεύεται ότι είναι κυρίως Γουατεμάλα, με μεξικανική επιρροή. Όπως το Hass, έχει ένα μοτίβο ανθοφορίας τύπου «Α». Ο Maluma είναι πιο όρθιος από τον Hass, αλλά είναι μικρότερος και λιγότερο δυνατός από τον Hass.

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) MalumaHass (Δημοφιλής υποκατηγορία)

Αβοκάντο Κρήτης Maluma Hass (Avocado Maluma Hass)

Το δέντρο και ο καρπός λέγεται ότι είναι λιγότερο ευαίσθητοι σε παγετό από ό, τι ο Hass. Αντιστρόφως, πιο ανεκτικός στη θερμότητα. Φρούτα: Σύμφωνα με τον Dr. Andre Ernst του Nursery Allesbeste, στις νοτιοαφρικανικές συνθήκες η καλύτερη παραγωγή Hass είναι 12-15 τόνοι ανά εκτάριο. Αλλά ο Maluma “ξεπερνά εύκολα αυτό”. Οι καλύτερες αποδόσεις μπορούν να φθάσουν έως και 20 τόνους στο εκτάριο. Ο Maluma λέγεται ότι είναι αποδεκτά ώριμος ένα μήνα νωρίτερα από τον Hass. Τουλάχιστον κάτω από τις συνθήκες της Νότιας Αφρικής. Το 2015 ο καρπός άρχισε να ωριμάζει στα μέσα του τέλους Νοεμβρίου, λίγο πριν από τον Hass. Το 2017, η πρώτη ελαφρά αλλαγή χρώματος στα φρούτα Maluma ήταν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Καρπός: Εξωτερικά, τα φρούτα φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα με το Hass. Αλλά το σχήμα είναι πιο πυριόμορφο (σχήμα αχλαδιού), και το δέρμα είναι πολύ πιο «βότσαλο» και είναι γυαλιστερότερο. Το ώριμο χρώμα του δέρματος είναι μοβ-μαύρο.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης MalumaHass-chania,είδη, φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης MalumaHass-chania,είδη, φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης MalumaHass-chania,Καλλιέργεια Ποικιλίες, Αβοκάντο Χανιών,τιμές χονδρικής, τιμές παραγωγού,2018, 2019, 2020, 2021, φυτώριο τιμή

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English