Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Fuerte-chania (Avocado Fuerte)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Fuerte-chania, τιμές παραγωγού, Avocado Fuerte γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Υβριδικό
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: μικρό ή μεγάλο
Υφή δέρματος: Μέτρια
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Obovate
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσο βάρος φρούτων: 9 έως 16
% Αναλογία σπόρου / δέρματος / σάρκας: 15:10:75

Αβοκάντο Κρήτης Fuerte-chania, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Εισήχθη ως budwood το 1911 από Atlixco, Puebla, Μεξικό. Μια υβριδική μεξικάνικη ποικιλία που είναι έτοιμη να συλλεχθεί από τον Νοέμβριο και είναι καλή μέσα στο Μάρτιο. Κρεμάται καλά στο δέντρο. Μια μεγάλη χρονική περίοδο η εμπορική ποικιλία της Καλιφόρνιας εκτιμάται για τη χειμερινή της εποχή και τον τύπο της ανθοφορίας της. Το πάχος του δέρματος είναι μέτριο. Το μέγεθος των σπόρων είναι μεγάλου μεγέθους. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού.

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Fuerte
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Fuerte

Αβοκάντο Κρήτης Fuerte (Avocado Fuerte)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Fuerte-chania. Δένδρο ζωηρό, πλαγιόκλαδο και σχετικά ανθεκτικό στο ψύχος, όπως τα δένδρα του τύπου Μεξικού. Έχει τάση για ακανόνιστη παραγωγή. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στον ψυχρό ή πολύ θερμό καιρό κατά τη διάρκεια της άνθησης. Ωριμάζει τους καρπούς του Δεκέμβριο – Μάρτιο. Ο καρπός είναι μικρού μέχρι μεσαίου μεγέθους (170-400 gr), απιοειδής, με φλοιό μεσαίου πάχους, εξωτερικά λείο, δερματώδη, ελκυστικού πράσινου χρωματισμού, που αποχωρίζεται σχετικά εύκολα από τη σάρκα. Το σπέρμα είναι συνήθως μικρό. Η σάρκα δε μαυρίζει πολύ γρήγορα μετά τον τεμαχισμό και η ποιότητά της, είναι εξαιρετική.Ο καρπός αντέχει εξαιρετικά στους χειρισμούς συσκευασίας, αποθήκευσης σε χαμηλές θερμοκρασίες και μεταφορές. Γενικά, είναι μέχρι σήμερα μια από τις σπουδαιότερες εμπορικές ποικιλίες του κόσμου, αποτελεί δε και το πρότυπο, με το οποίο συγκρίνονται οι άλλες.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Fuerte-chania,Ποικιλία,φυτώριο τιμή,καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Fuerte-chania,Ποικιλία,φυτώριο τιμή,καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Fuerte-chania,Καλλιέργεια Ποικιλίες, Αβοκάντο Χανιών,τιμές χονδρικής, τιμές παραγωγού,2018,2019,2020,2021,φυτώριο τιμή,καλλιέργεια

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English