Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αβοκάντο Κρήτης Bacon (Avocado Bacon)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Bacon-chania, τιμές παραγωγού, Avocado Bacon γενικές πληροφορίες:

Γενέθλια: Μεξικάνικη
Peels: Όχι εύκολο
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Obovate
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσος Όρος Βάρος Φρούτων: 10 έως 18
% Αναλογία σπόρου / δέρματος / σάρκας: 18: 7: 75

Αβοκάντο Κρήτης Bacon Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado Bacon.  Το αβοκάντο (Persea americana Mill.) Τείνει να πέσει σε μία από τις ακόλουθες τρεις ομάδες όπως παρουσιάζεται παρακάτω. Για να προσδιορίσετε το άρωμα φύλλων, πάρτε ένα φύλλο και τρίψτε ανάμεσα στα χέρια σας. Εάν έχετε μια ισχυρή μυρωδιά γλυκάνισου (γλυκόριζα), εμπίπτει στην ομάδα “Μεξικού”. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) bacon Χανιά Κρητης Ελλάδα.
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) bacon Χανιά Κρητης Ελλάδα.

Αβοκάντο Κρήτης Bacon-chania (Avocado Bacon)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Bacon-chania. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Eχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων. Aλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές. Το ελαϊκό οξύ έχει συνδεθεί με μειωμένη φλεγμονή και μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στον καρκίνο. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια μεγάλη πηγή υγιεινών λιπών και οι μελέτες σε ζώα υποδηλώνουν προστατευτικό αποτέλεσμα κατά της φλεγμονής, των καρδιακών παθήσεων και του. Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό οξύ.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Bacon-chania,Ποικιλία,φυτώριο τιμή,καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Bacon-chania,Ποικιλία,φυτώριο τιμή,καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Bacon-chania, Καλλιέργεια Ποικιλιες,Αβοκάντο Χανιών,τιμές χονδρικής, τιμές παραγωγού,2018,2019,2020, 2021, φυτώριο τιμή,καλλιέργεια

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English