Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αβοκάντο Κρήτης Ettinger (Avocado Ettinger)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ettinger-chania, τιμές παραγωγού, Avocado Ettinger γενικές πληροφορίες:

Γενέθλια: Μεξικάνικη
Peels: Όχι
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Μικρά συνηθισμένα
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 9 έως 20
% Σπόρος προς σπορά / δέρμα / σάρκα: N / A

Αβοκάντο Κρήτης Ettinger-chania, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Προέρχεται από το Kefar Malal του Ισραήλ. Εισήχθη εκεί το 1947. Εισήχθη στις ΗΠΑ το 1954. Φρούτα: Fuerte τύπου. Μεγάλοι σπόροι, χαλαροί στην κοιλότητα, οι σπόροι σποράς προσκολλώνται στη σάρκα. Σάρκα ανοιχτό κίτρινο, χωρίς φυτικές ίνες, μαλακό, τήξη, ωριμάζει ομοιόμορφα. Αυξάνει λίγο πριν και με τη Fuerte. Μια μεξικάνικη ποικιλία που καλλιεργείται στο Ισραήλ. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Ettinger
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Ettinger

Αβοκάντο Κρήτης Ettinger (Avocado Ettinger)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ettinger-chania. Δένδρο πολύ ζωηρό και παραγωγικό, ορθόκλαδο. Πολύ ανθεκτικό στο ψύχος (όπως η Bacon). Στο Ισραήλ είναι το ανθεκτικότερο στους παγετούς και τους ανέμους και το πρωϊμότερο. Ωριμάζει τους καρπούς του Οκτώβριο – Νοέμβριο.Ο καρπός είναι μικρού μέχρι μεσαίου μεγέθους (170-300 gr), απιοειδής, με φλοιό λαμπερά πράσινο, μαλακό, δερματώδη, με ελαφρά ανώμαλη επιφάνεια, που αποχωρίζεται εύκολα από τη σάρκα, η οποία είναι ελαφρά κίτρινη,εξαιρετικής ποιότητας. Το σπέρμα είναι μεγάλο και ελεύθερο στη σπερματική κοιλότητα. Ο καρπός δεν διατηρείται πολύ στο δένδρο. Η ποικιλία αυτή δεν σημείωσε επιτυχία στην Καλιφόρνια. Γενικά τα αβοκάντο είναι πλούσια σε πολλές βασικές βιταμίνες και μέταλλα. Όπως βιταμίνες Β, βιταμίνη Κ, βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, κάλιο και χαλκό.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ettinger-chania, Ποικιλία, φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ettinger-chania, Ποικιλία, φυτώριο, καλλιέργεια,

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ettinger-chania,Καλλιέργεια Ποικιλίες,Αβοκάντο Χανιών,τιμές χονδρικής, τιμές παραγωγού, 2018, 2019, 2020, 2021, φυτώριο,καλλιέργεια

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English