Αβοκάντο Κρήτης Anaheim ( Avocado Anaheim)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Anaheim, τιμές παραγωγού, Avocado Anaheim γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Peels: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο έως μικρό
Υφή δέρματος: Μεσαία τραχιά, γυαλιστερή
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Ελλειψοειδής να Obovate
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 18 έως 32
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 19:17:64

Αβοκάντο Κρήτης Anaheim Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado
Το δέντρο δημιουργήθηκε το 1910 στο Anaheim της Καλιφόρνια. Η παραγωγή πολύ παραγωγική, φέρει τακτικά έως 220 λίβρες ετησίως ανά δέντρο. Ανοίγει τον Ιούνιο – τον Αύγουστο. Ψυχρός ευαίσθητος. Σχήμα του δέντρου, ψηλό και λεπτό. Γεύση άξια να ονομάζεται καλή! Πολύ καλή γεύση, ομαλή και βουτυρώδης με πολύ γεύση. Τα φρούτα είναι σκούρα πράσινα με καλά κεντραρισμένο στέλεχος. Τα ωραία φρούτα συχνά φαίνονται λαμπερά και ανώριμα όταν είναι ώριμα και είναι έτοιμα να συλλεχθούν. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) #Anaheim
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) #Anaheim

Αβοκάντο Κρήτης Anaheim ( Avocado Anaheim)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Anaheim. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.