Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Λόγοι για να τρώτε καθημερινά αβοκάντο

αβοκάντο, avocado, ωφέλη, διατροφική αξία, υγεία, βιταμίνες

αβοκάντο, avocado, ωφέλη, διατροφική αξία, υγεία, βιταμίνες

Αφού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τρώτε αβοκάντο κάθε μέρα. Και αυτό γιατί συγκαταλέγεται στα λεγόμενα super foods.

Πόσα άτομα ξέρετε που δεν τους αρέσει το αβοκάντο; Κανένα, σωστά;

Είναι πολύ σπάνιο μέσα στον κύκλο των φίλων σας κάποιος να αρνείται να φάει αυτό το τέλειο και νόστιμο φρούτο.

Το Μεξικό είναι η πρώτη χώρα στην καλλιέργεια αβοκάντο, έχοντας το 34% της παγκόσμιας παραγωγής. Ενώ η πολιτεία Michoacán είναι η κορυφαία στην παραγωγή του. Η εύρεση του σε οποιαδήποτε γωνιά του Μεξικού είναι εύκολη. Γι ‘αυτό σας λέμε τους λόγους για να τρώτε κάθε μέρα.

Βιταμίνες και μέταλλα

Η κατανάλωση αβοκάντο μπορεί να είναι ένα από τα αγαπημένα σας πράγματα, αλλά γνωρίζετε πραγματικά όλα τα ωφέλη που σας προσφέρει; Περιέχει βιταμίνη Κ, βιταμίνη Β5, Β6, βιταμίνες Α, C, E, θειαμίνη (βιταμίνη Β1), ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) και νιασίνη (βιταμίνη Β3), φολικό οξύ, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, κάλιο, χαλκό, φώσφορο και άλλα μέταλλα.

Συνιστάται για άτομα με υψηλή χοληστερόλη και τριγλυκερίδια επειδή η κατανάλωσή του βοηθά στη μείωση τους. Εάν είστε άτομο που ασκείτε συνεχώς, η κατανάλωση θα σταθεροποιήσει τον καρδιακό σας ρυθμό, καθώς και θα μειώσει τη φλεγμονή των αρθρώσεων.

Το αβοκάντο περιέχει λίπη, αλλά όλα είναι καλά για την υγεία σας

Τα προϊόντα που παράγονται από κουκούτσια αβοκάντο είναι ιδανικά για την πρόληψη των εντερικών ελκών, βακτηριακών ή ανοσολογικών λοιμώξεων, καρκίνου. Καθώς και για τη μείωση της δυσφορίας της αρθρίτιδας.

Η κατανάλωση σας κάνει να αισθάνεστε ικανοποιημένοι. Οπότε θα σας αποτρέψει από την ανάγκη να τρώτε άλλα τρόφιμα που μπορούν να σας κάνουν να αυξήσετε το βάρος. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα προστατεύσει επίσης την όρασή σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, αποτρέποντας οποιαδήποτε ζημιά στον αμφιβληστροειδή σας. Μειώνει επίσης τον κίνδυνο καταρράκτη.

Ο καλύτερος φίλος του δέρματός σας!

Χάρη στα Omega 3 στο αβοκάντο, το κατεστραμμένο δέρμα σας θα βελτιωθεί και θα αισθανθείτε ανακούφιση σε περιοχές όπου πάσχετε από ευερεθιστότητα. Λόγω της βιταμίνης Ε και Γ, το δέρμα σας θα αισθάνεται ενυδατωμένο, λείο και θα μειώσει τα σημάδια γήρανσης. Η κατανάλωση αβοκάντο κάθε μέρα ή η χρήση τους ως μάσκας έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την εμφάνιση των μαλλιών σας με εκπληκτικούς τρόπους επίσης.

Φάτε το εάν είστε έγκυος!

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αυτό το νόστιμο φαγητό περιέχει φυλλικό οξύ. Μια απαραίτητη βιταμίνη πριν και κατά τη διάρκεια των 9 μηνών της εγκυμοσύνης.

αβοκάντο, avocado, ωφέλη, διατροφική αξία, υγεία, βιταμίνες,

αβοκάντο, avocado, ωφέλη, διατροφική αξία, υγεία, βιταμίνες,

Αφού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τρώτε αβοκάντο κάθε μέρα, γιατί συγκαταλέγεται στα λεγόμενα super foods.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English