Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Κύριες ποικιλίες μάνγκο (mango)

Κύριες ποικιλίες μάνγκο, mango, ποικιλίες, χρώματα, γεύση

Κύριες ποικιλίες μάνγκο, mango, ποικιλίες, χρώματα, γεύση

Ποικιλία Keitt

Η ποικιλία Keitt παράγει φρούτα με οβάλ εμφάνιση και μέγεθος μεταξύ μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, από περίπου 500 έως 750 γραμμάρια.

Η γεύση του είναι ελαφρώς όξινη, με απαλή απόχρωση που θυμίζει πεύκο. Έχει επίσης χαμηλότερη περιεκτικότητα σε σάκχαρα και λιγότερο έντονο άρωμα από αυτό άλλων ποικιλιών. Αυτό το φρούτο μπορεί να έχει δύο πολύ διαφορετικά χρώματα. Καταρχάς, το μάνγκο που παράγεται ξεκινά σε ροζ αποχρώσεις και συνεχίζει με μια πρασινωπή κιτρινωπή απόχρωση. Από την άλλη πλευρά, αυτή των εισαγόμενων φρούτων είναι πιο πράσινα. Το μάνγκο Keitt έχει έναν μάλλον μικρό σπόρο, που περιβάλλεται από πολύ λίγη ίνα. Η σάρκα του είναι σταθερή, ζουμερη και εξαιρετικής ποιότητας.

Μάνγκο Osteen

Η ποικιλία Osteen παράγει φρούτα με οβάλ επιμήκη εμφάνιση. Έχει μέσο βάρος περίπου 600 γραμμάρια. Ο φλοιός του είναι κόκκινο-πορτοκαλί, καταλήγει σε κιτρινωπούς τόνους. Έχει επίσης ένα μικρό σπόρο με ελαφριά παρουσία νημάτων. Η υφή του φρούτου του είναι λιγότερο στιβαρή από αυτή των άλλων ποικιλιών, με εξαιρετική γεύση και εξαιρετικό άρωμα.

Ποικιλία Κεντ

Το σχήμα του Κεντ είναι οβάλ και κανονικό. Έχει ένα κοκκινωπό χρώμα στο πάνω μέρος, το οποίο στρέφεται προς κίτρινες-πράσινες αποχρώσεις στην κορυφή. Αυτή η ποικιλία βρίσκεται συνήθως με βάρος μεταξύ 450 και 550 γραμμάρια. Ο καρπός Kent έχει μικρό μέγεθος σπόρου με λίγη ίνα γύρω του. Το φρούτο είναι πολύ πλούσιο, ζουμερό, γλυκό και μεσαίας συνοχής.

Ποικιλία Tommy Atkins

Το μάνγκο ποικιλίας Tommy Atkins είναι συνήθως αρκετά μεγάλου μεγέθους, μεταξύ 600 και 700 γραμμαρίων. Πρόκειται για ένα ανθεκτικο φυτό και φρούτο του οποίου το χρώμα εξελίσσεται από πορφυρό τόνο σε έντονο κόκκινο στους και τελικά πορτοκαλί. Έχει μεσαίου μεγέθους σπόρους και μέτρια ποσότητα ινών. Η υφή του είναι σταθερή, με υψηλή περιεκτικότητα σε οργανικά οξέα. Ωστόσο, προσφέρει ελαφρώς κακή γεύση και άρωμα σε σύγκριση με άλλες ποικιλίες.

ποικιλίες μάνγκο, mango, ποικιλίες, χρώματα, γεύση,

ποικιλίες μάνγκο, mango, ποικιλίες, χρώματα, γεύση,

Πάνω από 400 ποικιλίες των μάνγκο είναι γνωστές, πολλές από τις οποίες ωριμάζουν το καλοκαίρι, ενώ ορισμένες δίνουν διπλή σοδειά.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English