Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Η πρώτη εξαγωγή επεξεργασμένων Μακαντέμια

Μακαντέμια, Macadamia, εξαγωγές, τροφή, καλλιέργεια

Μακαντέμια, Macadamia, εξαγωγές, τροφή, καλλιέργεια

Η La Loma Agricultural Corporation έχει γίνει η πρώτη εταιρεία στη Δομινικανή Δημοκρατία που εξάγει μεταποιημένα Μακαντέμια. Συμμορφώνοντας με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας και προσθέτοντας ένα νέο αντικείμενο με μια προτροπή για τη δημιουργία ξένου συναλλάγματος στη χώρα.

Η βιομηχανία μεταποίησης, με επικεφαλής τον επιχειρηματία Jesús Moreno, έστειλε το πρώτο πλήρες φορτηγό σε πελάτες που βρίσκονται στην Κεντρική Αμερική. Ανακοίνωσε η Clara Abreu, διευθύντρια λειτουργιών του εργοστασίου, που βρίσκεται στο δήμο San José de las Matas.

Αν και το Μακαντέμια έχει εξαχθεί στο παρελθόν με χαμηλότερο όγκο. Αυτή η περίσταση σηματοδοτεί την αρχή της εμπορίας σε σημαντικές κλίμακες των Μακαντέμια που παράγονται σε Δομινικανές χώρες. Καθιστώντας τη χώρα νέο παίκτη στη διεθνή αγορά καρυδιού.

Οι χώρες που αναγνωρίζονται επί του παρόντος για την παραγωγή και εξαγωγή macadamia είναι η Κολομβία, η Χαβάη, η Αυστραλία, η Νότια Αφρική, η Κόστα Ρίκα, η Κένυα, η Γουατεμάλα και το Μαλάουι. Εκτιμάται ότι το παγκόσμιο εμπόριο macadamia κυμαίνεται σε περίπου 750 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Η La Loma θεωρείται ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο. Πρωτοπόρος στη χώρα ενσωματώνοντας με δίκαιο τρόπο την καλλιέργεια και εμπορευματοποίηση του Μακαντέμια. Θετικές κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις για όλα τα μέλη που απαρτίζουν την αλυσίδα και το περιβάλλον της.

“Ο μικρός παραγωγός που αναδασώνει τους Δομινικανούς λόφους μέσω της αγροτικής επιχείρησης και ακόμη και του τελικού καταναλωτή που αποκτά τα τελικά προϊόντα και γίνεται υπεύθυνος καταναλωτής, αποτελούν ουσιαστικό μέρος της της καλλιέργειας”. Τόνισε ο επιχειρηματίας Jesús Moreno κατά την αξιολόγηση των εξαγωγών ως σχετικό βήμα για ένα βιώσιμο μέλλον στην περιοχή.

Σχετικά με τη Macadamia La Loma

Η La Loma Agricultural Corporation κατέχει το πρώτο εργοστάσιο επεξεργασίας Μακαντέμια στην Καραϊβική. Με ικανότητα επεξεργασίας, σε πρώτο στάδιο, 75.000 έως 100.000 κιλών Μακαντέμια με εξαγόμενη ποιότητα. Η βιομηχανική δομή, που εγκαινιάστηκε το 2019, βρίσκεται στο San José de las Matas, στο Σαντιάγο και κατασκευάστηκε με επένδυση περίπου 2,0 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επί του παρόντος επηρεάζει 6.700 εργάτες άμεσα, 210 οικογένειες. Εμπλέκει περισσότερους από 200 παραγωγούς οι οποίοι, με τις καλλιέργειες Μακαντέμια, βελτιώνουν την οικογενειακή τους ζωή. Προστατεύοντας ταυτόχρονα τα εδάφη από τη διάβρωση, διασφαλίζοντας την παραγωγή νερού και μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Μακαντέμια, Macadamia, εξαγωγές, τροφή, καλλιέργεια,

Μακαντέμια, Macadamia, εξαγωγές, τροφή, καλλιέργεια,

Η La Loma Agricultural Corporation έχει γίνει η πρώτη εταιρεία στη Δομινικανή Δημοκρατία που εξάγει μεταποιημένα Μακαντέμια

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English