Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Εξαγωγή γουακαμόλε από το Μεξικό σε ΗΠΑ και Καναδά

αβοκάντο, avocado, γουακαμόλε, εταιρεία, μεξικό, ΗΠΑ

αβοκάντο, avocado, γουακαμόλε, εταιρεία, μεξικό, ΗΠΑ

Η αμερικανική εταιρεία Landec Corporation εξάγει γουακαμόλε από το Μεξικό στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Η Landec και οι θυγατρικές της σχεδιάζουν, αναπτύσσουν, κατασκευάζουν και πωλούν διαφοροποιημένα προϊόντα υγείας και ευεξίας για τις αγορές τροφίμων και των παραγώγων τους. Οι εξαγωγές προϊόντων γκουακαμόλε και αβοκάντο της εταιρείας πραγματοποιούνται υπό τις επωνυμίες Yucatán και Cabo Fresh.
Μέσω της θυγατρικής της, Yucatan Foods, η Landec παράγει και συσκευάζει κυρίως στις εγκαταστάσεις της στο Guanajuato του Μεξικό. Χρησιμοποιώντας συστατικά που προέρχονται από τρίτους στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό.

Εξαγωγές γκουακαμόλε

Ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια, στην Yucatan Foods και πωλεί γκουακαμόλε και άλλα προϊόντα αβοκάντο κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Το εργοστάσιο παραγωγής Guanajuato βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο όπου καλλιεργούνται τα αβοκάντο. Η Landec απέκτησε την Yucatan Foods για να καλλιεργήσει, να ενισχύσει και να σταθεροποιήσει τη θέση της στην αγορά φυσικών τροφίμων. Να βελτιώσει τα περιθώρια της Curation Foods, μιας από τις θυγατρικές της, με την πάροδο του χρόνου. Με την εξαγορά της, η Yucatan Foods έγινε πλήρως θυγατρική της Curation Foods.

Την 1η Δεκεμβρίου 2018, η Landec απέκτησε όλα τα δικαιώματα ψήφου και ουσιαστικά όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Yucatan Foods. Ενός παραγωγού και πωλητή προϊόντων διατροφής με βάση το αβοκάντο. Το συνολικό τίμημα που καταβλήθηκε για την απόκτηση της Yucatan Foods ήταν 75,0 εκατομμύρια δολάρια. Αποτελούμενο από 59,9 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και 1 εκατομμύριο 203.360 κοινές μετοχές με εύλογη αξία 15,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στροφή στην Υγιεινή διατροφή

Σε γενικές γραμμές, εξακολουθεί να υπάρχει μια δραματική αλλαγή στη συμπεριφορά των καταναλωτών προς υγιέστερες διατροφικές συνήθειες και προληπτική ευεξία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Στην επιχείρησή της Curation Foods, Inc. (παλαιότερα γνωστή ως Celery, Inc.), η Landec λέει ότι έχει δεσμευτεί να παρέχει βολικά συσκευασμένα, υγιή φρέσκα προϊόντα για τους καταναλωτές. Ενώ δραστηριοποιείται στην επιχείρηση βιολογικών, η Lifecore Biomedical, Inc. εμπορεύεται προϊόντα που επιτρέπουν στους ανθρώπους να παραμένουν πιο δραστήριοι καθώς μεγαλώνουν.

Οι εταιρείες Landec’s Curation Foods and Lifecore χρησιμοποιούν τεχνολογία χημείας πολυμερών, ως βασικό διαφοροποιητή. Και οι δύο εταιρείες επικεντρώνονται στις πωλήσεις από επιχείρηση σε επιχείρηση. Όπως η απευθείας πώληση σε αλυσίδες λιανικών σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα της Curation Foods. Και απευθείας σε συνεργάτες στις αγορές φαρμακευτικών και ιατρικών συσκευών για τη Lifecore.

Το Μεξικό είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας αβοκάντο στον κόσμο και πρωτοπόρος στην παραγωγή και εξαγωγή γουακαμόλε.

γουακαμόλε, avocado, αβοκάντο, εταιρεία, μεξικό, ΗΠΑ,

γουακαμόλε, avocado, αβοκάντο, εταιρεία, μεξικό, ΗΠΑ,

Η αμερικανική εταιρεία Landec Corporation εξάγει γουακαμόλε από το Μεξικό στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English