Αβοκάντο προδιαγραφών εισαγωγής Ισπανίας ηλικίας 1.5 έτους σε γλάστρα με Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο ... από 14 ευρώ

Αβοκάντο από το Περού στην Ευρώπη

αβοκάντο, περού, εξαγωγή, οικονομία, ευρώπη, παραγωγή

αβοκάντο, περού, εξαγωγή, οικονομία, ευρώπη, παραγωγή

Η Ευρώπη είναι μια σημαντική αγορά για το αβοκάντο. Μεταξύ 2013 και 2020, η γηραιά ήπειρος έχει αυξήσει το μέγεθος της αγοράς αβοκάντο της κατά πέντε φορές, από 132.000 τόνους σε 667.000 τόνους. Αν και η ζήτηση είναι ισχυρή και αναμένεται να παραμείνει ισχυρή τους καλοκαιρινούς μήνες, η Mission Produce είναι πεπεισμένη ότι μπορεί να καλύψει τη ζήτηση. “Κρίνοντας από τα στοιχεία της βιομηχανίας, η ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να έχει αρκετό εφοδιασμό τώρα που βρισκόμαστε στην περουβιανή περίοδο”, λέει ο Thomas Padilla, ανώτερος διευθυντής της Export Sales στην εταιρεία.

Χώρες παραγωγής

“Το Περού είναι μια βασική χώρα εφοδιασμού για την ευρωπαϊκή αγορά. Αλλά εφοδιάζουμε επίσης στο Μεξικό, τη Χιλή, τη Γουατεμάλα, την Κολομβία, το Ισραήλ και τη Νότια Αφρική”, προσθέτει. Η σεζόν του Περού ξεκινά τώρα και αναμένεται να προωθηθούν όγκοι αβοκάντο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Η προσφορά από το Περού αναμένεται να είναι άφθονη αυτή τη σεζόν. “Οι όγκοι παραγωγής θα είναι εξαιρετικοί για τους καταναλωτές. Οι οποίοι μπορούν να το εκμεταλλευτούν για να ενσωματώσουν τα αβοκάντο σε καλοκαιρινά smoothies και σαλάτες”, λέει ο Padilla.

Αν και όλοι οι τομείς αντιμετωπίζουν παγκόσμια έλλειψη εμπορευματοκιβωτίων, η Padilla παραμένει αισιόδοξη για τη διαθεσιμότητα του αβοκάντο στην Ευρώπη. “Η έλλειψη εμπορευματοκιβωτίων προκαλεί καθυστερήσεις και δυσκολίες σε όλους τους τομείς. Ένας συνδυασμός ισχυρής ζήτησης και μη διαθεσιμότητας έχει οδηγήσει σε αυξημένο κόστος. Ωστόσο, ο τομέας περιμένει πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνει καλοκαιρινές προσφορές”, σχολιάζει.

Η αποθήκη βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στην Ολλανδια για εύκολη αποστολή. Όχι μόνο προμηθεύει αβοκάντο από πολλές περιοχές του κόσμου, αλλά η εταιρεία εμπορεύεται επίσης τα αβοκάντο της σε όλο τον κόσμο εκμεταλλευόμενη τα 12 υπερσύγχρονα κέντρα διανομής της σε μεγάλες πόλεις της Βόρειας, Νότιας Αμερική, Ευρώπης και Ασίας. “Η Ευρώπη είναι αναμφίβολα μια σημαντική αγορά για όλες τις επιχειρήσεις μας. Με τις μεγαλύτερες αγορές να είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία. Έχουμε ένα κέντρο διανομής σε στρατηγική τοποθεσία στη Breda στις Κάτω Χώρες, από όπου παρέχουμε στους Ευρωπαίους πελάτες μας το προϊόν μας”, καταλήγει ο Padilla.

αβοκάντο, περού, εξαγωγή, οικονομία, ευρώπη, παραγωγή,

αβοκάντο, περού, εξαγωγή, οικονομία, ευρώπη, παραγωγή,

Αβοκάντο από Περού σε Ευρώπη: Μεταξύ 2013 και 2020, η γηραιά ήπειρος έχει αυξήσει το μέγεθος της ζήτησης σε αβοκάντο κατά πέντε φορές.

Close My Καροτσάκι
Close Επιθυμητά
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories
English